Mam wolne! Tak więc pojawię się razem z Marusią.
2015.06.19-20 - Żywiec - XX Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziMam wolne! Tak więc pojawię się razem z Marusią.
Comment
-
-
tak jak napisali przedmówcy - znakomita wieść że spotkanie kolekcjonerskie otrząsnęło sie z narośli festynowych - niech se ludność hasa po browcu gdzie indziej a zbieracze-fascynaci dadzą sobie radę w swoim gronie - jak to drzewiej bywało...
Comment
-
-
BYĆ W ŻYWCU
Tak dawno nie byłem w Żywcu na giełdzie!
Z każdym rokiem obiecuję sobie, że wreszcie znajdę czas, ale rzeczywistość jest inna.
Jeśli nie dojadę, to serdecznie pozdrawiam organizatorów i uczestników!
Wasze
P.S. - Fajnie, że to znowu bedzie giełda...
Comment
-
-
Dojazd na giełdę z Krakowa
Mam pytanie/prośbę:
czy któś z mieszkańców Grodu Kraka nie wybiera się na giełdę?
akurat w ten weekend będę gościł w Krakowie i byłoby mi zdecydowanie łatwiej i przyjemniej móc zabrać się z kimś niż samemu się transportować.
Jeśli jest ktoś z Krakowa i ma wolne miejsce w samochodzie - proszę o kontakt na priv.piotr
Comment
-
-
giełda w Żywcu
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziTak dawno nie byłem w Żywcu na giełdzie!
Z każdym rokiem obiecuję sobie, że wreszcie znajdę czas, ale rzeczywistość jest inna.
Jeśli nie dojadę, to serdecznie pozdrawiam organizatorów i uczestników!
Wasze
P.S. - Fajnie, że to znowu bedzie giełda...Na pochybel psubratom !
Comment
-
-
Obawiam się, że "na wschodzie" giełdę już uznali za historię. Potwierdziło się to na w Rydze, gdzie wielu tamtejszych kolekcjonerów uważało, że jest odwołana. Podobnie słychać było od Rosjan i Białorusinów. Ci pierwsi jadą w tym roku na giełdę do Friedenfels w Niemczech.
Comment
-
-
mozna cos wiedziec o "zapleczu"? Beda jakies lane piwa oprocz Zywca i Brackeigo? Bedzie jakis sklepik z piwami? Jakos brak informacji a gielda juz za tydzienKatalog czeskich podstawek piwnych http://www.coasters.cz
nowa strona z kolekcja podstawek - prawie gotowa :-D
http://beer.agaslayer.cz
Comment
-
-
Kilka kluczowych informacji:
> Wszystkie rezerwacje stołów otrzymane drogą mailową będą zrealizowane.
> Na terenie ogródka będzie altana z posiłkami z grilla, altana z piwami beczkowymi (Browar Żywiec i Browar Cieszyn) i gadżetami reklamowymi, altana/ sklep z piwami importowanymi.
> Sklep z piwami siłą rzeczy nie będzie tak imponujący jak w latach ubiegłych, ale na pewno będzie co kupić.
> Zrobiliśmy okolicznościowy kufel 500 ml z logotypem giełdy na wzór z czasów przedfestiwalowych oraz koszulkę giełdową.
> Piwiarnia w sobotę będzie otwarta od godziny 06:00.
> W sobotę zorganizujemy kilka wycieczek dla chętnych na zwiedzenie browaru. Wycieczka będzie połączona z degustacją porteru w trakcie pokazu palenia słodu. Koszt wycieczki 10- zł/osoba.
> Teren przyległy do Piwiarni dość znacznie się zmienił po wybudowania w miejscu dawnej rozlewni Pepsi nowego magazynu. Jest więcej miejsc parkingowych. Dojazd do parkingu od ulicy Browarnej, należy skręcić w prawo zaraz za mostkiem na rzece Leśnianka.
Comment
-
-
mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
Comment