Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SKB
Wyświetlenie odpowiedzi
2015.10.24 - Tychy - XLVII Jesienna Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika IX1 Wyświetlenie odpowiedziWypadało by podać konkretny adres giełdy. Nie każdy wie gdzie jest słodownia Browaru Obywatelskiego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedziZarezerwowano 85 stolików, co do dokładnej lokalizacji można wejść na facebooka wpisać browar obywatelski tychy, na ich stronie jest mapka z lokalizacją obiektu, plus zdjęcia słodownii
Ty jako prezes ŚKB najlepiej wiesz, że własnej strony klubowej na której są informacje o giełdzie reklamować nie warto. Niech ludzie szukają informacji wszędzie tylko nie na stronie klubu który giełdę organizuje. Tako rzecze prezes ! Zaprawdę warto robić coś dla klubu.
Comment
-
-
Listę rezerwacji stolików -ilość , dostałem ze strony klubowej, plus to co dostałem na mój e mail lub telefonicznie, od wielu lat te osoby załatwiały to ze mną , niektóre nie mają internetu
to jak mają to załatwić, informacje na naszej stronie i facebooku, umieszcza kto inny, teraz dałem kilka info bo była cisza a sporo kolekcjonerów tylko tu zagląda, i zaraz afera a co do pracy dla klubu nie będę się wypowiadał, bo wynika że nic nie robię
Comment
-
-
Ktoś pyta cię o informacje o giełdzie a ty odsyłasz go na inne strony zamiast na stronę klubu który giełdę organizuje, którego jesteś prezesem, na której to stronie jakiś biedak ch....j wie po co te informacje zamieszcza. A to wszystko dlatego że ktoś kto cię pyta nie ma dostępu do internetu. Nie wiem jak to możliwe ale ty naprawdę nic nie rozumiesz.
Comment
-
-
Panowie, te przepychanki i niesnaski proszę robić między sobą, są telefony, maile, wiadomości PW, załatwcie to między sobą ,to jest temat giełdy w Tychach i niech tak zostanie, na giełdzie będę, pozdrawiam wszystkich organizatorów.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Dziękuję za pozdrowienia. Cieszę się że będziesz. Przepraszam za kłótnię rodzinną w miejscu publicznym a gdybyś szukał informacji o giełdzie a nie miał dostępu do Internetu to szukaj ich na stronie Browaru Obywatelskiego.
Comment
-
-
Szczegółowe informacje na temat jesiennej giełdy birofiliów w Tychach, zdjęcia kapsli , podstawek giełdowych itp będą umieszczane na stronie klubu www.birofilia.pl, tutaj tylko krótkie informacje ile zarezerwowanych jest stolików i kto jest sponsorem imprezy
Jest zarezerwowanych 100 !!!!!! stolików , zostało tylko 10
Zdjęcia z miejsca giełdy-stara słodownia na stronie klubu
Comment
-
-
2 wolne miejsca na gielde w aucie na trasie Łodz -Czestochowa -Tychy. PWmój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
Comment