2015.10.24 - Tychy - XLVII Jesienna Giełda Birofiliów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

jak dla mnie to imprezka przednia od dawna nie zdobyłem tyle egemplarzy do kolekcji

Comment

• tyskikufel
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2003.04
      • 772

Dziękuję wszystkim kolekcjonerom za liczne przybycie na giełdę i miłą atmosferę tego kolekcjonerskiego spotkania a osobom które pomogły przy organizacji w szczególności,
      Sporo egzemplarzy wpadło do zbioru, zapraszamy za kilka miesięcy do Tychów na wiosenną imprezę

Comment

• Wismat
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2006.12
        • 37

Na przyszłość chcę ostrzec prawdziwych kolekcjonerów: na giełdzie kręcili się złodzieje!! Ukradziono mi minimum 6 kapsli. Słyszałem też o innych przypadkach(kapsle, szkło). Trzeba się pilnować, niestety.

Zapewne ta szumowina społeczna przeczyta ten post; naprawdę żal mi twojej nędznej osoby, która kradnie kapsle o wartości może 20zł. Z całego serca życzę ci jak najgorzej.

Comment

• Abrel
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2007.05
          • 102

47 Tyska Giełda Birofiliów

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedzi
          Dziękuję wszystkim kolekcjonerom za liczne przybycie na giełdę i miłą atmosferę tego kolekcjonerskiego spotkania a osobom które pomogły przy organizacji w szczególności,
          Sporo egzemplarzy wpadło do zbioru, zapraszamy za kilka miesięcy do Tychów na wiosenną imprezę
          Podziękowanie dla organizatorów za kolejną fajną Giełdę. Miejsce bardzo dobre

Comment

• centon
            † 2017 Piwosz w Raju
            • 2004.03
            • 575

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wismat Wyświetlenie odpowiedzi
            Na przyszłość chcę ostrzec prawdziwych kolekcjonerów: na giełdzie kręcili się złodzieje!! Ukradziono mi minimum 6 kapsli. Słyszałem też o innych przypadkach(kapsle, szkło). Trzeba się pilnować, niestety.

Zapewne ta szumowina społeczna przeczyta ten post; naprawdę żal mi twojej nędznej osoby, która kradnie kapsle o wartości może 20zł. Z całego serca życzę ci jak najgorzej.
            niestety mi też "wyszły" 2 kapsle giełdowe
            Mam nadzieję, że wcześniej czy póżniej wpadnie i zostanie oznaczony
            Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
            Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103

Comment

• agaslayer
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2009.06
              • 219

bardzo super miejsce, calej naszej ekipie z Czech sie podobalo, klimat, atmosfera i sporo fajnych rzeczy nabylismy, dziekujemy wszystkim za spotkanie i wymiany, bylo naprawde fajnie ! Organizatorom wielkie brawa
              Katalog czeskich podstawek piwnych http://www.coasters.cz

nowa strona z kolekcja podstawek - prawie gotowa :-D
              http://beer.agaslayer.cz

Comment

Przetwarzanie...
              X