2015.11.21 - Poznań, IX Zimowa Giełda Birofilistyczna
Zapraszamy serdecznie na giełdę w Poznaniu , która odbędzie się w dniu 21.11.2015 ( sobota) od godziny 10.00 - do 14.00 podczas 3- dniowych Poznańskich Targów Piwnych. Rezerwacja stolików na PW lub magdalena.lukaszczyk @gmail.com . ZAPRASZAMY
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2015-11-02, 10:15.
Powód: poprawona godzina na 10:00
Giełda odbędzie się na MPT , wejście od ul. Głogowskiej ( główne wejście ) niestety od godziny 10. 00 , nie 8.00 jak pisałem wcześniej .Najprawdopodobniej będą na Giełdę wydane podkładki okazjonalne oraz kapsel , ale o tym jeszcze napiszemy
Giełda nie ma końcowego limitu czasu ,ale znając życie do 15 będzie koniec . Odnośnie hosteli coś tam znalazłem ,ale myślę że w dzisiejszych czasach każdy coś w necie znajdzie http://mandala-hostel.pl/
Giełda bardzo udana pod względem kolekcjonerskim i towarzyskim. Zdrowie kolekcjonerów i organizatorów.
Niestety zdarzył się też niemiły akcent. Pozdrawiam złodzieja który ukradł mi otwieracz Brofaktury. Powtórzę za kolegą Wismat - życzę ci wszystkiego najgorszego !!
2 już giełda nad małym morzem w Pucku.
W tym roku zmieniamy lokalizacje i giełda się odbędzie na terenie Browaru Spółdzielczego w Pucku na ul. Helskiej 4 (główna droga przelotowa przez Puck kierunku Reda - Władysławowo)
Giełda będzie pod namiotami - start godz 9 koniec nie...
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...
Krótko i konkretnie.
Termin: 11 stycznia
Gdzie: Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Fundacji "Nowe Horyzonty" ul. Bobrowiecka 9, Warszawa, Mokotów. Sala znajduje się na 5 piętrze.
Comment