Zapraszamy serdecznie na giełdę w Poznaniu , która odbędzie się w dniu 21.11.2015 ( sobota) od godziny 10.00 - do 14.00 podczas 3- dniowych Poznańskich Targów Piwnych. Rezerwacja stolików na PW lub magdalena.lukaszczyk @gmail.com . ZAPRASZAMY
2015.11.21 - Poznań, IX Zimowa Giełda Birofilistyczna
Collapse
X
-
2015.11.21 - Poznań, IX Zimowa Giełda Birofilistyczna
Tagi: brak
-
-
Giełda odbędzie się na MPT , wejście od ul. Głogowskiej ( główne wejście ) niestety od godziny 10. 00 , nie 8.00 jak pisałem wcześniej .Najprawdopodobniej będą na Giełdę wydane podkładki okazjonalne oraz kapsel , ale o tym jeszcze napiszemy
Comment
-
-
Giełda nie ma końcowego limitu czasu ,ale znając życie do 15 będzie koniec . Odnośnie hosteli coś tam znalazłem ,ale myślę że w dzisiejszych czasach każdy coś w necie znajdzie http://mandala-hostel.pl/
Comment
-
-
Giełda bardzo udana pod względem kolekcjonerskim i towarzyskim. Zdrowie kolekcjonerów i organizatorów.
Niestety zdarzył się też niemiły akcent. Pozdrawiam złodzieja który ukradł mi otwieracz Brofaktury. Powtórzę za kolegą Wismat - życzę ci wszystkiego najgorszego !!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maras_73 Wyświetlenie odpowiedziPozdrawiam złodzieja który ukradł mi otwieracz Brofaktury.[/B]„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
Comment