2015.12.05 - Radom - XVII Giełda Akcesoriów Piwnych

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6057

2015.12.05 - Radom - XVII Giełda Akcesoriów Piwnych

Zawieszam wątek na prośbę Organizatora

Zapraszamy na 17 Giełdę Akcesoriów Piwnych.
    Odbędzie się w Radomiu na ul. Krukowskiego 1 (dawna Struga 7a) - 5 grudnia 2015 w lokalu NOT - wjazd w stację BP przy Galerii Słonecznej od godz. 7.00 do 12.00.
    Dojazd spod dworca PKP/PKS autobusami MZDiK nr 7, 9 - 5 przystanków w kierunku Gołębiów, Michałów .
    Sponsor Giełdy- BROWAR CZARNY KOT
    Organizator - Wiesław Złotko (Wizura na Browar.Biz)
    rezerwacja stolików - kurdewiesiek@op.pl - 5 zł / stolik.
    Zapraszam !!!
    Prywatnie, jako Cooper, dorzucę od siebie jedynie że się prawie na 100 procent stawię na imprezę więc jeśli ktoś ma do mnie jakąś kwestię kolekcjonerską to proszę o wiadomość PW
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19265

Z tego co wiem to dalej poniższe obowiązuje:

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
    ja wiem że może to brzmieć jak czepianie się - ale PROSZĘ w temacie podawać datę w formacie RRRR.MM.DD (Rok.Miesiąc.Dzień) Ułatwi to sortowanie a mi oszczędzi pracy poprawkowej.

Comment

• becik
      🍼🍼
      • 2002.07
      • 14999

Może, może się przejadę
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• wizura
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2007.01
        • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
        Zawieszam wątek na prośbę Organizatora

Prywatnie, jako Cooper, dorzucę od siebie jedynie że się prawie na 100 procent stawię na imprezę więc jeśli ktoś ma do mnie jakąś kwestię kolekcjonerską to proszę o wiadomość PW
        I się cieszę, że Wojtek bedziesz- browar Czarny Kot przygotawał trochę niespodziewanek - zapraszam

Comment

• wizura
          • 2007.01
          • 199

będą 3 wersje giełdowych kapsli i 2 wersje podstawek , a reszta w załatwianiu

Comment

• sodom
            Porucznik Browarny Tester
            • 2002.12
            • 351

Czy to prawda, że ma być giełdowa wersja kota?

Comment

• wizura
              • 2007.01
              • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sodom Wyświetlenie odpowiedzi
              Czy to prawda, że ma być giełdowa wersja kota?
              Będzie normalny kot z etykietą giełdową

Comment

• wizura
                • 2007.01
                • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedzi
                Będzie normalny kot z etykietą giełdową
                Mam pytanko do Uczestników Giełdy - jest bar- restauracja w budynku NOTu i serwuje zestaw obiadowy od 11ej - zupa, drugie i kompot za 11 zl - czy ktoś jest chętny - bo jak więcej niż 10 zestawów dodatkowych - zgłoszę wcześniej w restauracji Viola

Comment

• becik
                  🍼🍼
                  • 2002.07
                  • 14999

Dysponuję dwoma miejscami w aucie, start z Chomiczówki, zainteresowanych zapraszam na PW
                  Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• ffurbo
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2007.04
                    • 13

Wiem że to giełda kolekcjonerska, ale czy przy okazji nie wystawia się ktoś z surowcami/sprzętem?

Comment

• darek99
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2002.04
                      • 2147

Bardzo fajna impreza, sporo ludzi, kapslarze dominują, był kolekcjoner kapsli z Ukrainy, miło było też widzieć Jurka z Lublina, niestety nie dojechał Cooper kolekcjoner z Irlandii, ale i tak było masę ludzi z którymi fajnie się było spotkać i pogadać, giełda udana, podziękowania dla organizatorów.
                      Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
                      Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
                      skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
                      Epikur z Samos.

Comment

• Cooper
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🍼🍼
                        • 2002.11
                        • 6057

Jako że jestem w szoku po powrocie z tułaczki zawaliłem totalnie sprawę dojazdu ale na Warszawę mam nadzieję że będzie lepiej. Przepraszam jeśli ktoś chciał się ze mną spotkać a mnie nie było.
                        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• becik
                          🍼🍼
                          • 2002.07
                          • 14999

Dzięki Wiesiu za super giełdę, zdrówko

Comment

Przetwarzanie...
                          X