Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow
Wyświetlenie odpowiedzi
2016.01.23 - Warszawa - XVII Zimowa Giełda Warszawska
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Emesie - sałatka krewetkowa i zupa tajska ( ja lubię kurczakowa ) wydasz dokładnie 40 pln i masz krafta
VanPurRze - za mało jesz ale jak przyjdziesz z kumplem lakomczuchem i on wciągnie za 55 ( a wiem jakie rachunki ludzie potrafią przy stole napstrykac ) to macie 2 krafty free
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziUkład prosty, nie skorzystam, zawsze u Was czy na Marszałkowskiej zamawiam potrawy w przedziale 25-35 zł (a można się najeść porządnie) więc się w tej "promocji" nie mieszczę, a szkoda.
Comment
-
-
Warzechow, daj promocję "im mniej wydajesz tym większe zniżki i większe porcje" ale podejrzewam że i tak coponiektórzy przyhejcą Ci i obrażą się "bo ich stać by porządnie zapłacić i nie chcą być uważani za dziadów".Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziEmesie - sałatka krewetkowa i zupa tajska ( ja lubię kurczakowa ) wydasz dokładnie 40 pln i masz krafta
...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziWarzechow, daj promocję "im mniej wydajesz tym większe zniżki i większe porcje" ale podejrzewam że i tak coponiektórzy przyhejcą Ci i obrażą się "bo ich stać by porządnie zapłacić i nie chcą być uważani za dziadów".
W ogóle nie tknąłeś meritum sprawy. napiszę więc jeszcze raz: Jaka to promocja gdy za więcej dostaje się mniej:
Opcja I bez promocji: jedzenie 25 zł (spokojnie można się najeść) plus duże piwo 12 zł = 37 zł
Opcja II z "promocją": jedzenie 40 zł, małe piwo = 40 zł
Wniosek: w opcji pierwszej za mniej pieniędzy będę miał i jedzenie i duże piwo, w opcji drugiej z promocją wydam więcej pieniędzy a piwo będę miał małe.
I teraz powiedz mi - co to za promocja? I jak mam ją ocenić?
Opłaca się tylko gdy ktoś i tak ma ochotę wydać 40 zł na jedzenie czyli kupić najdroższe (drogie) danie z karty, wtedy jako mały bonusik dostaje małe piwo.
Ile osób z giełdy skusi się na jedzenie za 40 zł aby dostać małe piwo? Zobaczymy i wtedy będzie można ocenić czy był to dobry pomysł.
W mojej ocenie promocja dla giełdowiczów związanych z birofilistykom powinna być prosta:
Opcja 1 - zniżka na piwo
Opcja 2 - zniżka na jedzenie
Opcja 3 - podstawki z okolicznościową pieczątką przy zakupie piwa
itp.
Dlaczego w naszym kraju nie można niczego ocenić aby nie zostać posądzonym o roszczeniowość czy hejterstwo? Dlaczego mam sie cieszyć z czegoś co zupełnie nie trafia w moje potrzeby?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziSałatka z kalmarów 25 zł, Tom Yum z warzywami 14, =39 zł
Comment
-
-
Witam, dziękuje za udaną giełdę w imieniu E.K.B. pozdrawiam Organizatorów, do zobaczenia za rok. tak dalej panowie.
Pozdrawiam i zapraszam Wszystkich do Elbląga na XI już giełdę, która się odbędzie 23 kwietnia,będą nie niespodzianki.
Comment
-
-
Chłopaki, jeszcze raz wielkie dzięki za fajną imprezę, Warszawa nie zawiodła po raz kolejny. Były fajne podstawki, było fajne towarzystwo, była świetna atmosfera - tak trzymać, do zobaczenia za rok!!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Warszawska Giełda
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziChłopaki, jeszcze raz wielkie dzięki za fajną imprezę, Warszawa nie zawiodła po raz kolejny. Były fajne podstawki, było fajne towarzystwo, była świetna atmosfera - tak trzymać, do zobaczenia za rok!!
Comment
-
-
Wielki ukłon od nas dla Was za przybycie na giełdę
Gdyby ktoś miał jakieś fajne zdjęcia z giełdy lub krótkie materiały video, bardzo prosimy o ich nadesłanie. Wykorzystamy je w postaci jakiegoś filmiku pokazującego tegoroczną giełdę.
Prosimy o PW na adres mój, Darka99 lub Mio-Bety. Dzięki.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Dziękuję za nadesłanie fotek. Już niebawem krótki wideo-materiał z giełdy podsumowywujący ten iwent a póki co jeszcze raz wielkie podziękowania dla Was za przybycie i szczególnie duże dla
Manufaktury Piwnej browaru Jabłonowo za patronat, Sławka "Kałusza" Jędrzejewskiego za pomoc organizacyjną, Radka "Radcy" za projekty kapsli i podstawek giełdowych, Marcina "Marzbiera" i Michała Narkiewicza za pomoc organizacyjną oraz Delmy8 za zdjęcia giełdowe.
Jak zwykle wśród zagranicznych reprezentacji nie zabrakło Białorusi, Czech, Litwy i Ukrainy.
Do zobaczenia za rok !Last edited by Pendragon; 2016-02-13, 00:23.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
Skromna rejestracja obrazu z imprezy.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
Comment