2016.01.23 - Warszawa - XVII Zimowa Giełda Warszawska
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
Emesie - sałatka krewetkowa i zupa tajska ( ja lubię kurczakowa ) wydasz dokładnie 40 pln i masz krafta
VanPurRze - za mało jeszale jak przyjdziesz z kumplem lakomczuchem i on wciągnie za 55 ( a wiem jakie rachunki ludzie potrafią przy stole napstrykac ) to macie 2 krafty free
Comment
-
. Nie mam do Was zdrowia. Ustalamy 35 pln ale na haslo " GRUBY GINEKOLOG"
Comment
-
Warzechow, daj promocję "im mniej wydajesz tym większe zniżki i większe porcje" ale podejrzewam że i tak coponiektórzy przyhejcą Ci i obrażą się "bo ich stać by porządnie zapłacić i nie chcą być uważani za dziadów".Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
W ogóle nie tknąłeś meritum sprawy. napiszę więc jeszcze raz: Jaka to promocja gdy za więcej dostaje się mniej:
Opcja I bez promocji: jedzenie 25 zł (spokojnie można się najeść) plus duże piwo 12 zł = 37 zł
Opcja II z "promocją": jedzenie 40 zł, małe piwo = 40 zł
Wniosek: w opcji pierwszej za mniej pieniędzy będę miał i jedzenie i duże piwo, w opcji drugiej z promocją wydam więcej pieniędzy a piwo będę miał małe.
I teraz powiedz mi - co to za promocja? I jak mam ją ocenić?
Opłaca się tylko gdy ktoś i tak ma ochotę wydać 40 zł na jedzenie czyli kupić najdroższe (drogie) danie z karty, wtedy jako mały bonusik dostaje małe piwo.
Ile osób z giełdy skusi się na jedzenie za 40 zł aby dostać małe piwo? Zobaczymy i wtedy będzie można ocenić czy był to dobry pomysł.
W mojej ocenie promocja dla giełdowiczów związanych z birofilistykom powinna być prosta:
Opcja 1 - zniżka na piwo
Opcja 2 - zniżka na jedzenie
Opcja 3 - podstawki z okolicznościową pieczątką przy zakupie piwa
itp.
Dlaczego w naszym kraju nie można niczego ocenić aby nie zostać posądzonym o roszczeniowość czy hejterstwo? Dlaczego mam sie cieszyć z czegoś co zupełnie nie trafia w moje potrzeby?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Witam, dziękuje za udaną giełdę w imieniu E.K.B. pozdrawiam Organizatorów, do zobaczenia za rok. tak dalej panowie.
Pozdrawiam i zapraszam Wszystkich do Elbląga na XI już giełdę, która się odbędzie 23 kwietnia,będą nie niespodzianki.Comment
-
Chłopaki, jeszcze raz wielkie dzięki za fajną imprezę, Warszawa nie zawiodła po raz kolejny. Były fajne podstawki, było fajne towarzystwo, była świetna atmosfera - tak trzymać, do zobaczenia za rok!!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Warszawska Giełda
23 stycznia 2016 r. Warszawa rozpoczęła sezon Giełdowy .Jak zwykle wszystko było na najwyższym poziomie - Zagłębiacy dziękują za udaną Giełdę i miłe towarzystwoComment
-
Wielki ukłon od nas dla Was za przybycie na giełdę
Gdyby ktoś miał jakieś fajne zdjęcia z giełdy lub krótkie materiały video, bardzo prosimy o ich nadesłanie. Wykorzystamy je w postaci jakiegoś filmiku pokazującego tegoroczną giełdę.
Prosimy o PW na adres mój, Darka99 lub Mio-Bety. Dzięki.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Dziękuję za nadesłanie fotek. Już niebawem krótki wideo-materiał z giełdy podsumowywujący ten iwent a póki co jeszcze raz wielkie podziękowania dla Was za przybycie i szczególnie duże dla
Manufaktury Piwnej browaru Jabłonowo za patronat, Sławka "Kałusza" Jędrzejewskiego za pomoc organizacyjną, Radka "Radcy" za projekty kapsli i podstawek giełdowych, Marcina "Marzbiera" i Michała Narkiewicza za pomoc organizacyjną oraz Delmy8 za zdjęcia giełdowe.
Jak zwykle wśród zagranicznych reprezentacji nie zabrakło Białorusi, Czech, Litwy i Ukrainy.
Do zobaczenia za rok !Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2016-02-13, 00:23.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
-
Skromna rejestracja obrazu z imprezy.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!