2016.04.23 - Elbląg - XI Elbląska Giełda Birofilii

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Adam50
    Porucznik Browarny Tester
    • 2006.10
    • 321

Giełda Elbląska

Witam,

Dziękuje w imieniu własnym i całego Elbląskiego Klubu którzy odwiedzili naszą giełdę, szczególne podziękowania dla Elbląskiego Browaru który jest głównym sponsorem naszych giełd, Browarom Amber, Namysłów, Maryensztadt, Jan Olbracht Browar Rzemieślniczy którzy wspomogli naszą giełdę.

Comment

• as59
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2007.08
      • 58

XI ELBLASKA GIEŁDA BIROFILII

Giełda , giełda i po giełdzie,było dużo przygotowań i pracy przy organizacji ale było warto. Frekwencja dopisała ,byli kolekcjonerzy z zagranicy Litwy,Ukrainy i Rosji i oczywiście nasi rodzimi birofile.Serdeczne podziękowania za przybycie i do zobaczenia na XII elbląskiej.

Comment

• EldosPlutos
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2007.02
        • 62

Dzięki za udaną giełdę! Jak co roku warto przyjechać do Elbląga!

Tak przy okazji małe ogłoszenie:

Czy ktoś nie znalazł na giełdzie woreczka z czarnymi kapslami z białymi obrazkami z niemieckiego mikrobrowaru i miksem kapsli z Europy? Ok. 30 sztuk w środku.
        Dla znalazcy piwo!

Comment

• EldosPlutos
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2007.02
          • 62

Akcja poszukiwawcza odwołana! Znalazłem, więc piwo dla mnie i zdrowie organizatorów giełdy!

Comment

• miodek
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2005.10
            • 177

Ja także nieśmiało zgłoszę akcję poszukiwawczą. Po giełdzie brakuje mi takich 4 kapselków jak na skanie. Nikogo nie oskarżam, być może ktoś sobie odłożył jak mnie nie było przy stoliku i zapomniał się później do mnie zgłosić.
            Attached Files
            miodek

Comment

Przetwarzanie...
            X