Zapraszamy wszystkich 27 sierpnia do Łodzi na kolejną edycję naszej giełdy. Miejsce to samo: Hotel Leśny Arturówek. Więcej informacji wkrótce
2016.08.27 - Łódź - II Łódzka Giełda Birofiliów [odwołana!]
Collapse
X
-
2016.08.27 - Łódź - II Łódzka Giełda Birofiliów [odwołana!]
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Tagi: brak
-
-
podstawki , etykiety lub kapsle giełdowe będą?mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adi_999 Wyświetlenie odpowiedzipodstawki , etykiety lub kapsle giełdowe będą?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
A dlaczego młodsza konkurencja używa nazwy o 2 lata starszej siostry? Jakoś inaczej by to nazwać trzeba było, bo jest burdel.
W maju odbywa się już IV Łódzka Giełda Birofiliów, a potem w sierpniu będzie... II Łódzka Giełda Birofiliów.Last edited by Pendragon; 2016-01-14, 21:20.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Z nazwy to dwie inne imprezy bo ta majowa jest giełdą BIROFILÓW a ta w sierpniu BIROFILIÓW, na pierwszej birofile wymieniają się sobą nawzajem (tak mniemam) a na tej sierpniowej wymieniają się kapslami, podstawkami i innymi birofiliami
Comment
-
-
Zauważyłem tę subtelną różnicę, ale uznałem, że to literówka.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Niestety z przykrością informujemy, że z przyczyn organizacyjnych tegoroczna giełda się nie odbędzie!Last edited by genea; 2016-08-23, 22:59.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment