Dnia 20 lutego 2016 Zapraszamy na IV giełde Kolekcjonerow Akcesori Piwnych w BROWARZE PIWNA ul. Piwna 50/51 w Gdansku proponowany czas 08:00 - 13:00 .
2016.02.20 - Gdańsk - IV Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Będę po raz kolejny, ale akurat ja nie zbieram birofiliów (i w sumie zasadniczo niczego nie zbieram, poza smakami piwa), ale spotkać się ze znajomymi - bezcenne! Taka uwaga: dlaczego tak wcześnie zaczynamy? Komu się chce w sobotę wstawać, żeby dotrzeć już na 8 rano? A przecież są też ludzie spoza Gdańska... Dobrze, że choć do 13. Ja na pewno na ósmą nie dotrę...Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
Nie zbierasz, więc nie wiesz, że giełdy tradycyjnie niemal zawsze zaczynają się wcześnie rano i to nawet wcześniej niż o 8.
Np. równoległa (bo 20.II) w Krakowie zaczyna się o 7, tak samo jak najbliższa kwietniowa w Elblągu. Zbieracze już tak mają.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nie to, że nie wiem, bo wiem, że z giełdami tak jest. Tylko zastanawia mnie, dlaczego właśnie tak? Ale - jak zbieracze lubą się niewysypiać, to mi nic do tego
@Pendragon: a Ty będziesz od ósmej?Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; 2016-02-19, 09:43.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
O 8 to ja jeszcze będę w domu, ok. 10 powinienem dotrzeć.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment