To była moja pierwsza giełda od 13 lat, oby każda następna była tak udana. Świetna organizacja, duża ilość kolekcjonerów i masa udanych wymian. Dzieki!
2016.05.21 - Tychy, 48 Międzynarodowa Giełda Biofiliów
Collapse
X
-
-
Można kupować i wymieniać się birofiliami jakie tylko masz. Tak jest na każdej giełdzie birofilistycznej.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika duvel88 Wyświetlenie odpowiedziPowiem krótko-gdybyś był na pierwszej giełdzie (czy też konwencji czy jak to nazwiesz) światowej w Martinie nie pisałbyś takich głupot. Jesli światowa kojarzy Ci się z wojną to tylko Twój problem. Jak wskazuje nazwa będą kolekcjonerzy nie tylko z krajów ościennych lecz z kilku kontynentów.
Co to jest giełda beskidzka?
Giełda beskidzka to po prostu giełda w Beskidach. Nie chciałem w jednej wypowiedzi powtarzać zwrotu "Giełda Żywiecka" dlatego tak ją określiłem zamiennie. Faktycznie trudno się domyśleć co miałem na myśliPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Cześć Marek ... Wiem, że mój głos to jedynie mała cząstka w kilkutysiecznej rzeszy kolekcjonerów, ale ... czy nie dałoby rady przesunąć terminu o jeden tydzień później (29.10) !?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedziTyska jesienna giełda odbędzie się prawdopodobnie 22 pażdziernika tak planujemy i wstępnie były rozmowy z browarem obywatelskim na którego terenie zrobimy tą imprezę
Comment
-
-
No fakt! ... trudno - taki jest kalendarz
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziChyba nie da rady, gdyż w poniedziałek jest 1 listopad . Mogło by to zmniejszyć frekwencje na giełdzie .
Comment
-
Comment