Zapraszamy kolekcjonerów birofilii do Tychów 21 maja 2016 r od godziny 8,00 na giełdę która odbędzie się na terenie dawnego Browaru Obywatelskiego, więcej informacji na FC Śląskiego Klubu Birofilów, rezerwacja stołów na stronie klubu lub na e mail brandysmarek@poczta.onet.pl na terenie browaru jest duży parking,pizzeria, restauracja będzie oczywiście piwko , coś do zjedzenia na ciepło, kawa, herbata i inne napoje, planujemy zrobić giełdowe podstawki i kapsle,
2016.05.21 - Tychy, 48 Międzynarodowa Giełda Biofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedziWięcej informacji na stronie birofilia.pl"Zbieracze to szczęśliwi ludzie" J.W.Goethe
Comment
-
-
transport z/do Wawy
Mam pytanko - czy ktoś z Warszawy jedzie na giełdę i ma może 2 miejsca wolne w samochodzie? Z chęcią dołożymy się do paliwa PWZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Witam,
W związku z stałą współpracą Hotelu Tychy Prime z Browarem Obywatelskim pozwoliłam sobie do Państwa przesłać ofertę którą stworzyliśmy z okazji zbliżającej się Międzynarodowej Giełdy Birofiliów w Tychach.
W terminie 20- 23.05.2016r. na hasło „ tyskie” każdy birofil otrzyma 15% rabat na nocleg !
Serdecznie zapraszam do skorzystania z propozycji oraz udostępnienia informacji wszystkim zainteresowanym .
W razie jakichkolwiek pytań jestem do dyspozycji.
__
Z wyrazami szacunku,
Dominika Filipek
Comment
-
Comment