V Zagłębiowska Giełda Birofiliów odbędzie się 16-09 2017r.
2017.09.16 - Zawiercie - V Zagłębiowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
V Jubileuszowa Zagłębiowska Giełda Birofiliów
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Abrel Wyświetlenie odpowiedziV Zagłębiowska Giełda Birofiliów odbędzie się 16-09 2017r.
-
-
V Zagłębiowska Giełda Birofiliów
Do V Jubileuszowej Zagłębiowskiej Giełdy Birofiliów pozostał równy miesiąc, zatem rozpoczynamy rezerwację stołów.
Wszystkich chętnych do uczestnictwa w giełdzie zapraszamy do kontaktu w temacie rezerwacji: telefonicznie 600 990 990 lub mailowo abrel@o2.pl.
Przypominamy również o tradycyjnym już spotkaniu przedgiełdowym, które odbędzie się 15 września 2017r. od godz 17:00 na terenie Browaru na Jurze. W tym roku, tak jak w poprzednim - dla uczestników spotkania przedgiełdowego będą (limitowane) prezenty-niespodzianki.
Comment
-
-
V Zagłębiowska Giełda Birofiliów
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Abrel Wyświetlenie odpowiedziDo V Jubileuszowej Zagłębiowskiej Giełdy Birofiliów pozostał równy miesiąc, zatem rozpoczynamy rezerwację stołów.
Wszystkich chętnych do uczestnictwa w giełdzie zapraszamy do kontaktu w temacie rezerwacji: telefonicznie 600 990 990 lub mailowo abrel@o2.pl.
Przypominamy również o tradycyjnym już spotkaniu przedgiełdowym, które odbędzie się 15 września 2017r. od godz 17:00 na terenie Browaru na Jurze. W tym roku, tak jak w poprzednim - dla uczestników spotkania przedgiełdowego będą (limitowane) prezenty-niespodzianki.
Comment
-
-
Zapraszam na giełdę, oraz do zakupu kapsla na okoloczność mojego leczenia.
pozdrawiam i do zobaczenia.Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Witam, O której godzinie zaplanowane jest rozpoczęcie giełdy? Zabrakło tej informacji w zaproszeniu, a to (jak dla mnie) podstawowa informacja
Poza tym mam "otwarte" pytanie, czy giełda zorganizowana będzie na zewnątrz i czy jednak wewnątrz? Prognozy pogody nie są ciekawe, ponieważ ma być zaledwie około 13 st., a poza tym, co gorsza, ma padać ...!?
Pozdrawiam i do zobaczenia w Zawierciu ...
Comment
-
-
Podziękowanie dla organizatorów za fajnie zrobioną giełdę i spotkanie przed giełdą ,mimo padającego deszczu ciepła atmosfera przy dobrym piwku , fajnych konkursach i licytacji na szczytny cel dla Centona , udało mi się kupić jedną butelkę z okolicznościowym kapslem, do zbioru wpadło sporo podstawek i trochę kapsli ,Do zobaczenia za rok
Comment
-
-
Witam
pomimo pogody atmosfera na giełdzie bardzo ciepła i przyjazna.
Kwota uzbierana dla mnie za okolicznościowy kapsel przerosła moje najśmielsze oczekiwania.
Jesteście Wielcy.
Pod względem kolekcjonerskim giełda dla mnie udana.
Podziękowania dla Sławka z rodziną bez których giełda by się nie odbyła.
Do zobaczenia na kolejnych edycjach.Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
VI Zagłębiowska Giełda Birofiliów
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roman554 Wyświetlenie odpowiedziPiwo kto nie lubi !!
Comment
-
Comment