2017 - spis giełd: Czechy i Słowacja

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• czteropak
    2016 - spis giełd: Czechy i Słowacja
    czteropak
    Witam serdecznie, poszperałem trochę po necie i wyszukałem terminarz giełd u naszych południowych sąsiadów. Osobiście planuje wyjazd w tym roku - ale jeszcze nie wiem dokładnie gdzie i kiedy się wybiorę.

05.03. 2016 BRNO Kongresový sál ombudsmana, Údolní 39, 7.30 – 11.00;...
    2016-02-28, 16:45
  • ART
    Słowenia, Ribčev Laz 48, Info center Bohinj
    ART
    Punkt informacyjny przy markecie, poczcie i parkingu w centrum miejscowości. Przy okazji informacji turystycznej z różnymi pamiątkami, mają też kraftowe piwa w sprzedaży. Piwa są w lodówkach i na kilku regałach, lekko licząc z 50 różnych piw można tu zakupić - Pelicon, Reservoir dogs,...
    2023-08-14, 20:15
  • Serokomlak
    Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
    Serokomlak
    Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
    2025-01-19, 20:34
  • darekd
    Lupulus, Jolly Poupée
    darekd
    Znany w Polsce browar z walońskiej prowincji Luxembourg nieopodal granicy z Luksemburgiem.

Na ecie info: "modern red beer", chmiel Styrian Golding, zaw. alk. bardzo dokładnie podana: 6,671%

https://lupulus.be/biere/jolly-poupee-33cl

Aromat - na początku...
    2024-12-22, 22:43
  • Ahumba
    2024.12.13 - Warszawa, Potrójne 10 urodziny
    Ahumba
    To już 10 lat! Przybywajcie na potrójne urodziny, które jak co roku, Same Krafty świętują wspólnie z Piwnym Podziemiem oraz z Samymi Kraftami vis-à-vis. W programie piwka urodzinowe po dychaczu, wintydże w lodówkach oraz duuużo grodziskiego. W planie premiera grodziskiego z burakiem w kooperacji...
    Start
    2024-12-13
    Koniec
    2024-12-13
    Adres
    Warszawa, Nowomiejska 10
    2024-12-07, 22:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...
X