Dnia 04 lutego 2017 , Zapraszamy na V giełde Kolekcjonerow Akcesori Piwnych w BROWARZE PIWNA ul. Piwna 50/51 w Gdansku proponowany czas 08:00 - 13:00 .
2017.02.04 - Gdańsk - V Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
W tym roku i ja się pokażę na giełdzie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika EldosPlutos Wyświetlenie odpowiedziI ja również przyjadę z drugą połową!
Właśnie, jakieś rezerwacje stolików są?
Comment
-
-
Mamy 2 wolne miejsca na trasie Łódz - Gdańsk . Jak ktos chetny to prosze dzwonic 607300042mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
-
Sympatyczna giełda w fajnym miejscu, tylko..... chyba nie dla mnie. Podstawek ze świecą szukać. Ta giełda to raj dla złomiarzy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziPodstawek ze świecą szukać. Ta giełda to raj dla złomiarzy.
W Warszawie też 2 tygodnie temu kapsel raczej dominował nad tekturą.
Niestety Ahumba jeśli zbierasz tylko tekturę to raczej wybitnie tekciarskiej giełdy u nas w kraju raczej chyba nie uświadczysz.
PS: Dawno temu byłem na ewidentnie tekciarskiej giełdzie gdzie kapsla i et (no może jakieś śladowe) nigdzie nie widziałem ale to nie było w Polsce.Last edited by Cooper; 2017-02-05, 19:00.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
W porównaniu z giełdą zeszłoroczną było i tak dobrze. Było sporo etykiet i podstawek. Były też porcelanki, otwieracze i szkło. Owszem kapsle dominowały, ale była to dominacja zdecydowanie mniejsza. Rok temu kapsle stanowiły chyba z 95% "wystawców". Pisze to z perspektywy lajkonika, który na giełdzie zjawił się tylko w celach towarzyskich. Być może zainteresowani oceniają sytuację inaczej, być może zbiory nie były ciekawe, ale ja takie właśnie wrażenie odniosłem. Czyli na plus.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment