2017.08.05 - Racibórz - II Raciborska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Comment
-
Sala przygotowana, pierwotnie miała być na innej kondygnacji. Ale jest dobrze ?, zapraszamy. W związku z licznymi pytaniami, podaje cennik pamiątek związanych z giełdą. Przypominam że każdy uczestnik ma pierwszeństwo w zakupie i
zniżkę na każdą pierwszą rzecz z danego wzoru. Jeśli coś zostanie to gadżety bedą dostępny dla każdego
1. kapsle, zestaw 4 sztuk ( 80 zestawów)=15 zł, dalszy=20 zł
2.podstawki 4 sztuki ( 200 zestawów)=15 zł, dalszy=20 zł
3. zapalniczka-otwieracz ( 16 sztuk )=10 zł, dalsza=12 zł
4.Otwieracz-magnez ( 50szt ze wzoru)=20 zł, dalsza 25 zł
5. Piwo limitowana edycja (140 szt)=8 zł
6. kapsel lokalu ( 100 sztuk)=3 zł, dalszy=4 złComment
-
Podziękowania dla organizatorów za reaktywację tej giełdy, fajna atmosfera, dobra organizacja , ładne gadżety birofilskie i upominki od sponsora imprezy , tak trzymać Raciborscy birofile
ps, jedno małe ale ,Grzegorz specjalnie mnie usadziłeś na końcu sali bym za dużo Tobie nie marudziłComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Najbliższe znane mi imprezy piwne to:-
WRZESIEŃ 2024
13-14 - CIESZYN - Cieszyńska Jesień Piwna
PAŹDZIERNIK 2024
05 - TUREK - 1 Giełda Birofilów
05 - MILICZ - October Fest
11-12 - LUBLIN - Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
-
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Zapraszam ponownie do Raciborza. Jak w roku ubiegłym tak i teraz, będzie grubo. To znaczy rzeka piwa z browaru zamkowego, zarówno na giełdzie jak i wieczornym spotkaniu. Browar obiecał upominki dla wszystkich uczestników. Przewidujemy też podstawki, kapsle, etykiety specjalnie wydane przez browar-browary...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Przeniesione, aby nie kolidowało z wyborami prezydenckimi, cykliczne spotkanie kapslarzy
-
2025-02-01, 20:54 -
-
ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej
-
2024-12-28, 22:27 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment