2017.10.28 TYCHY - 50 Jubileuszowa Tyska Giełda Birofiliów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • SKB
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2013.11
    • 41

2017.10.28 TYCHY - 50 Jubileuszowa Tyska Giełda Birofiliów

Śląski Klub Birofilów ma przyjemność zaprosić na 50 Jubileuszową Tyską Giełdę Birofiliów , która odbędzie się 28 października w Browarze Obywatelskim w budynku słodowni.
    W sprawie rezerwacji stolików prosimy o pisanie tylko i wyłącznie na adres : slaski.klub.birofilow@o2.pl
    Giełda rozpoczyna się o godzinie 8:00
    Śląski Klub Birofilów
  • Jacek_C
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.12
    • 102

Szukam miejsca w aucie z Krakowa lub pasażerów do auta, chętnych na wyjazd ze mną.

Comment

• ARTHUR
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.07
      • 2338

A ktoś wybiera się ze Szczecina?

Comment

• karin861
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2006.02
        • 597

Szukam 2 miejsc w aucie z Warszawy i najlepiej powrót również tego samego dnia
        Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• kopernikPOLICE
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2016.02
          • 53

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedzi
          A ktoś wybiera się ze Szczecina?
          Ja ale jadę pociągiem.

Comment

• adi_999
            Porucznik Browarny Tester
            • 2004.11
            • 425

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedzi
            Szukam 2 miejsc w aucie z Warszawy i najlepiej powrót również tego samego dnia

Jak dobijecie do Łodzi to moge Was zabrac .
            Last edited by ART; 2017-11-10, 08:10.
            mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988

Comment

• Rzeszowiak
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼
              • 2009.04
              • 1597

Towarzysko fajna giełda, organizacyjnie chyba najgorsza na jakiej byłem. Blisko pół godziny oczekiwania w kolejce na wejście, ciemna sala, kolekcjonerzy oglądali kapsle z latarkami, do picia jedynie ciepłe butelkowe piwo za 10 zł, podczas gdy śkb miał swoją prywatną lodówkę. W cenie biletu tragiczny lech lite z puszki. Jak na
              Jubileusz to wyglądało marnie. Dla mnie ta lokalizacja jest nieporozumieniem.
              Last edited by Rzeszowiak; 2017-10-28, 13:52.

Comment

• Piotr_M
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2005.11
                • 42

To chyba na niewielu giełdach byłeś.Ale niestety tak już mamy w naturze ,że potrafimy tylko krytykować.Brawo dla organizatorów za wytrwałość ( problemy z salą, stołami itp.). Jeśli chodzi o piwo w cenie biletu jeśli Ci nie pasowało to po co brałeś ( bo za darmo) a w cenie biletu. Na wielu giełdach płaci się za wstęp i nawet tragicznego piwa nie ma.Jeśli chodzi o lokalizację to niestety albo ta na jesień albo żadna inna, ale też obecność nie jest obowiązkowa.

Comment

• Rzeszowiak
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼
                  • 2009.04
                  • 1597

Byłem na kilku. Nie mam w naturze tylko krytykować, skoro pierwszy raz zamieściłem negatywną opinię o organizacji giełdy. Rozumiem, że zawsze tylko chwalisz organizatorów, ale może czasem warto zwrócić uwagę co nie podobało się uczestnikom, aby można było poprawić?

Comment

• kopernikPOLICE
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2016.02
                    • 53

to że było ciemno to niezaprzeczalny fakt. Aczkolwiek to też jest względne bo zależy kto miał gdzie usytuowany stolik. Mój był nieoświetlony akurat.
                    W porównaniu do giełdy w Człuchowie to ta w Tychach była słaba.
                    Giełda giełdą ale powinna to być też wielka feta, konkursy, tv, gazeta, wywiady itp. ( jak na taki jubileusz)
                    Ale to oczywiście moje zdanie.

Comment

Przetwarzanie...
                    X