Udało się jest wolna sala
2017.12.09 - Giełda w Poznaniu (Fawor)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
-
Udało się jest wolna sala .Giełda odbędzie się w sobotę 9 grudnia w godzinach od 7 do 13 .Zapraszamy wszystkich serdecznie.Będzie KAPSEL .Jeszcze raz zapraszamy .Rezerwacja stolików info niebawem .
Comment
-
-
Nie przesadzasz ? Po prostu przyjeżdżaj i już.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziA jakiś adres?
A w ostateczności zapytasz się na rogatkach jak na giełdę.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
-
-
Giełda się odbyła? Jakaś fotorelacja będzie?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Hmmmm... odbyła się
Nawet byłem ale fot nie robiłem bo miałem ciekawsze tematy do fotodokumentacji.
Gdzieś mignęła mi osoba z kamerą ale nie wiem kto to rejestrował. Błysków flashy nie zarejestrowałem a nie było problemem ogarnąć wzrokiem wszystkich uczestników.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment