Zapraszamy na giełdę, czyli powrót bialskiej tradycji przed weekendem majowym. Giełda w browarze Osjann. Szczegóły na dniach.
2018.04.28 - Bialska Giełda Birofiliów, Biała Podlaska (Osjann)
Collapse
X
-
I to jest wiadomość dnia. Brakowało mi ostatnio tej giełdy.
Na mój pobyt możesz liczyć w 99%.
Na wszelki wypadek zarezerwowałem już nocleg piątek/sobota w Harmonii.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Gdyby ktoś potrzebował nocleg proszę o kontakt. Nad browarem jest hostel, ew. jak dawniej noclegami może wspomóc inny obiekt. Giełda odbędzie się w dolnej sali oraz w ogródku na zewnątrz. Rezerwacje stolików na ttomasz193 at gmail com Będzie jak zawsze piwo i gorąca zupa. Szykowane są gadżety giełdowe.
Comment
-
-
No i jak tam z tymi szczegółami, działacie coś?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Tak, działamy. Zmobilizowałeś mnie jednak do przyspieszenia informacji Miałem właśnie wysłać wiadomość mailem.
Będą podstawki i kapsle giełdowe. Są w drodze Dla uczestników będzie piwo i zupa jak drewniej bywało. Za kuponem wstępu na giełdę oczywiście. Stoliki giełdowe będą mieścić się w dolnej strefie (tam gdzie są tanki) przestrzeni browaru oraz na zewnątrz w ogródku (gdyby warunki nie sprzyjały ta część zostanie przeniesiona na główną salę browaru). Start 8:00. Koniec 12 z opcją przedłużenia do 13.
Trwa ustalanie atrakcji przed i po giełdzie, ale najpewniej będzie spotkanie przed giełdą w lokalu Jazzanova. To jeszcze potwierdzę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTak, działamy. Zmobilizowałeś mnie jednak do przyspieszenia informacji Miałem właśnie wysłać wiadomość mailem.
Będą podstawki i kapsle giełdowe. Są w drodze Dla uczestników będzie piwo i zupa jak drewniej bywało. Za kuponem wstępu na giełdę oczywiście. Stoliki giełdowe będą mieścić się w dolnej strefie (tam gdzie są tanki) przestrzeni browaru oraz na zewnątrz w ogródku (gdyby warunki nie sprzyjały ta część zostanie przeniesiona na główną salę browaru). Start 8:00. Koniec 12 z opcją przedłużenia do 13.
Trwa ustalanie atrakcji przed i po giełdzie, ale najpewniej będzie spotkanie przed giełdą w lokalu Jazzanova. To jeszcze potwierdzę.Last edited by wasyll; 2018-03-15, 21:26.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziI to jest wiadomość dnia. Brakowało mi ostatnio tej giełdy.
Na mój pobyt możesz liczyć w 99%.
Na wszelki wypadek zarezerwowałem już nocleg piątek/sobota w Harmonii.
Comment
-
-
Jesli ktos chetny z Łodzi , Warszawy lub z innej miejscowosci po drodze na gielde to zapraszam na PW. 6 miejsc wolnych takze koszt przejazdu niewielki jesli zbierze sie caly busmój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTrwa ustalanie atrakcji przed i po giełdzie, ale najpewniej będzie spotkanie przed giełdą w lokalu Jazzanova. To jeszcze potwierdzę.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment