Przyszłoroczna edycja odbędzie się 14 kwietnia.
2018.04.13-14 - Białoruś, Mińsk - XI Międzynarodowa Giełda Piwnych Akcesoriów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPrzyszłoroczna edycja odbędzie się 14 kwietnia.
-
-
Dwudniowa to ona jest zawsze, bo w piątek jest wycieczka. Chyba, że masz informację, że rzeczywiście są dwa dni giełdy. Jak będę miał wolne to mogę rozważać, ale blisko będzie nasza bialska giełda, więc nie wiem czy organizacyjnie dam radę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziTomek,w przyszłym roku giełda jest 2 dniowa 13-14/04. Jedziemy?
Comment
-
-
No to 13/14 czy 14/15 ?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziTomek,w przyszłym roku giełda jest 2 dniowa 13-14/04. Jedziemy?
Comment
-
-
Parę dni temu "cichcem" ogłoszono jaki mają plan organizatorzy na piątek. Liczyłem na browar, gdzieś poza Mińskiem.
Zatem wygląda to tak:
Data: 13-14 kwietnia 2018
Miejsce: Inkubator kultury "ОК16", Mińsk, ul. Oktiabrskaja, 16
Giełda: 14 kwietnia: 8:00 - 16:00 (sesja główna); 13 kwietnia: 18:00 - 22:00 (sesja dodatkowa)
Poza tym program imprezy przewiduje (fakultatywnie):
13 kwietnia, 10:00 - 16:00 - wycieczka po Mińsku (jeszcze ustalenia trwają)
14 kwietnia, 18:00 - 22:00 - spotkanie pogiełdowe
Noclegi:
Hotel Ripo (РИПО) (ul. Korolia, 12)
Opłaty:
Giełda: stolik - 10 BYN; bez stołu - 5 BYN; podwójny stół - 15 BYN;
Wycieczka - ok 40 BYN;
Spotkanie pogiełdowe - indywidualnie, każdy za siebie;
Nocleg - ok 50 BYN single, 60 BYN/za os za dwójkę. Cena ze śniadaniem.
Organizator: "Клуб Коллекционеров Пивной Атрибутики "Пивные Волаты"
Przedstawiciel: Ших Сергей
e-mail: convention@volaty.by
Telefon / Viber: +375-29-7587910
BTW, miały być zniżki za rejestrację do końca stycznia. Na razie cisza o tym. W zeszłym roku było 150 osób z 10 krajów. W tym organizatorzy chcą osiągnąć 200 (ambitne, ale czy możliwe?!).
Na tę chwilę zapisali się poza miejscowymi Słowacy, Serbowie, Łotysze, Litwini, Polacy (są debiutanci), Ukraińcy i Rosjanie oraz dwa rodzynki z USA i Izraela. Brakuje jeszcze sporo nazwisk z Łotwy i Ukrainy oraz Mołdawian. Na uczestników spoza dawnego Sowieckiego Sajuza już bym nie liczył. Bilety lotnicze są już drogie.Last edited by e-prezes; 2018-03-21, 11:01.
Comment
-
-
Z tego co słyszałem wycieczka po Mińsku zorganizowana przez organizatora nie była zła, choć z racji, że w niej nie uczestniczyłem to nie wiem czy było muzeum Alivaria i browar. Formuła 2 dniowa nie tylko mnie bardzo się podobała i mam nadzieję, że utrzymają ją na dłużej.
My zaliczyliśmy 2 nowe białoruskie browary oraz piwa z 2 kolejnych (nie licząc kontraktowych) przy okazji wizyty na giełdzie. 5 dni, 4 miasta i mnóstwo zabawy.Last edited by e-prezes; 2018-04-17, 22:14.
Comment
-
-
Na razie relacja Pawła Egorowa z giełdy i około giełdowych spotkań. Jak widać było kilku Serbów, był Duńczyk, który był dwa lata temu oraz kolekcjoner z Izraela. Na liście byli także Słowacy, kolekcjonerzy z Niemiec, jeden z USA oraz Mołdovy i Naddniestrza (tego ostatniego nie znalazłem, ale w tłumie mógł mi się zgubić) oczywiście nie licząc zwyczajowych uczestników tej giełdy. Dla mnie to już na pewno ostatnia wyprawa do Mińska.
Comment
-
Comment