Giełda jest od 8-ej, szukam kogoś kto jedzie lub by pojechał. A przy okazji przyjeżdżał by przez Racibórz, oczywiście dokładam się do paliwa. Można dojechać autem do Ołomuńca lub zostawić je w Bohuminie i dalej pociągiem. Giełda jest parę minut od dworca, po można odwiedzić kilka browarów w okolicy. Jestem otwarty na wszelki propozycje
2019-02-09-Ołomuniec
Collapse
Related Topics
Collapse
-
ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2024-12-28, 22:27 -
-
Giełda w ramach Targów Piw i Browarnictwa Piwowary
-
2024-09-22, 09:01 -
-
Browar Turek zaprasza wszystkich kolekcjonerów, birofilów na 1. Turkowska Giełda Birofilów.
Będą niespodziankikapsle, etykiety, podkładki
Start2024-10-05Koniec2024-10-05AdresTurek, Aleja NSZZ Solidarności, Browar Turek-
-
-
2 już giełda nad małym morzem w Pucku.
W tym roku zmieniamy lokalizacje i giełda się odbędzie na terenie Browaru Spółdzielczego w Pucku na ul. Helskiej 4 (główna droga przelotowa przez Puck kierunku Reda - Władysławowo)
Giełda będzie pod namiotami - start godz 9 koniec nie...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-08-08, 09:47 -
-
Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
- Loading...
- Koniec listy.