Zaczyna wracać prawdziwy "DUCH" giełd kolekcjonerskich. Rozmowy, wymiany, piwo i atmosfera jakiej dawno nie było na giełdach. Kto był to wie o czym mowa. Dzięki organizatorom za prawdziwą giełdę, a nie spęd handlarzy. Przepraszam jak kogoś uraziłem, ale dawno nie czułem się tak dobrze.
2019.08.03-Racibórz- III Międzynarodowa giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Duch duchem, ale trochę przykro jeżeli jedzie się 150 km a na giełdzie szkło jest na trzech-czterech stolikach, przy czym w większości to sztuki bez żadnej wartości kolekcjonerskiej (no może poza jednym - pozdrawiam Prezesa, bo to chyba jego był ten PRL). Starych butelek nie miał chyba nikt. Niemniej atmosfera fajna, zbieraczom etykiet, wafli i kapsli z pewnością zbiory się powiększyły. Na II giełdzie nie byłem, ale uważam że pierwsza była bardziej udana niż obecna, przynajmniej dla mnie (zwłaszcza kolekcjonersko). No i frekwencja była znacznie lepsza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DAREK7 Wyświetlenie odpowiedziZaczyna wracać prawdziwy "DUCH" giełd kolekcjonerskich. Rozmowy, wymiany, piwo i atmosfera jakiej dawno nie było na giełdach. Kto był to wie o czym mowa. Dzięki organizatorom za prawdziwą giełdę, a nie spęd handlarzy. Przepraszam jak kogoś uraziłem, ale dawno nie czułem się tak dobrze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziDuch duchem, ale trochę przykro jeżeli jedzie się 150 km a na giełdzie szkło jest na trzech-czterech stolikach, przy czym w większości to sztuki bez żadnej wartości kolekcjonerskiej (no może poza jednym - pozdrawiam Prezesa, bo to chyba jego był ten PRL). Starych butelek nie miał chyba nikt. Niemniej atmosfera fajna, zbieraczom etykiet, wafli i kapsli z pewnością zbiory się powiększyły. Na II giełdzie nie byłem, ale uważam że pierwsza była bardziej udana niż obecna, przynajmniej dla mnie (zwłaszcza kolekcjonersko). No i frekwencja była znacznie lepsza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Raciborz Wyświetlenie odpowiedziZ jednym się nie zgodzę, na pewno na pierwszej było mniej ludzi ( ta w szkole ). Druga pod względem frekwencji była zdecydowanie lepsza.
Comment
-
Comment