celt_birofil napisal/a Nikt nie opowiada, jak było na giełdzie...
Gielda bardzo udana zawarlem wiele nowych znajomosci i poznalem wiele ludzi osobiscie z kkorymi do tej pory znalismy sie z Internetu.
reszte po przyjezdzie do domu bo tutaj jestem tylko gosciem
Było świetnie. Ceny nie tak zróżnicowane jak na giełdzie w Spodku – etykiety 25-30 groszy, zastępcze 50gr-1zł, zabytki do 50zł.
Moje zbiory znowu się powiększyły, głównie o starsze wzory etykiet Zabrza i Tychów. Dostałem też kilka etykiet z browarów których nie posiadałem w ogóle. Bardzo pomógł mi obecny na giełdzie Krzysiu. Fruńka wyniosła cały plecak wafli. Spotkaliśmy Andiego. Krzysiu zawitał na chwilkę do nas, do Rudy Śląskiej – Kochłowic. Wypiliśmy po piwku, zjedliśmy Fruniowate leczo i Krzysiu leciał dalej – niestety.
Nie warto było nie być
Może ktoś wie już coś na temat następnej giełdy w Tychach lub Żywcu bo chętnie (w miare możliwości) bym na taką giełdę się wybrał i przyjrzał się z bliska.
Czy coś wiadomo więcej na temat giełdy w Tychach 26.x.2002? Gdzie, o której, organizatorzy? W kilku tematch forumowicze wspominali o niej, ale żadnych konkretów nie wychwyciłem.
Giełda ma byc nieoficjalna,ale nieoceniony Marek Brandys,
z którym rozmawiałem w Grodzisku, powiedział, że da znać
gdy przyjdzie czas. Widocznie czas jeszcze nie przyszedł.
Giełda jednak ma być 26 października.
SK
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Hurrra, Kocur się odezwał!!!
Dziękuję za informacje, będę czakał w takim razie na szczegóły. Póki co planuję się wybrać, gdyż w Tychch jeszcze nie byłem. Czy ktoś jeszcze przyjedzie na giełdę i na ?
Comment