celt_birofil napisał(a)
Jesli wierzyć planowi miasta, jakieś paręset metrów od dworca PKP powinien być przejazd pod torami, więc droga na giełdę nie wydaje się zbyt zawiła...
Przejazd pod torami jest do dzisiaj ale zeby z niego skorzystac trzeba wjechac na ul Damrota -a wiec trzeba sie wröcic przejezdrzajac cale os A az do pierwszego skrzyzowania z sygnalizacja swietlna-Tam w lewo -i zaraz za mostkiem -mala zeczka znöw w lewo-ten sam odcinek co od dworca znöw z powrotem Tylko ul Damrota do koncai znöw w lewo az do Tunelu-Pod tonelem i tak jak droga prowadzi az do konca.
na samym koncu tej drogi jest Browar Obywatelski a jakies 100 metröw przed jest Technikum z Internatem
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Niech no podliczę:
Celt, Albeertos, Marco (jak się wyrobi), Master_luki, Stary Kocur (ma się rozumieć), Adam 16 (prosto z pracy), Kiszot (z szychty?), cdn...
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
adam16 napisał(a) Zgłaszam się. Chyba przyjadę prosto z pracy.
No i nie wiem w tej chwili jak będzie z tym wyjazdem na giełdę. Małżonka jest w szpitalu i od tego czy wyjdzie jutro (co było dotychczas prawie pewne), czy nie, zależy moje giełdowanie
Marusiu, czegoś tu nie chwytam. Jakie przeciw?
Normalni ludzie to mogą cierpieć na chroniczny brak gotówki albo okresowe zachwianie płynności i tylko z tego powodu nie jadą do Tych. Ale Ty? Kobieta wielkiej finansjery?
Comment