Witam wszystkich długo nie byłem obecny na forum, ale jak usłyszałem ogiełdzie to się pojawiam. W Tychach będe na 100%. Do zobaczenia.
2002.10.26 - Tychy, Jesienna Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
marcopolok napisał(a)
A co się stało biednemu Elfowi??
Pozdrowienia dla żony i życzenia jak najszybszego powrotu do zdrowiaNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
He he,prawie z szychty.W domu będę o 2:30.Mam nadzieje że nie zaśpięLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
-
żal me serce ściska że nie będę z Wami w Tychach
Taka dola
więc wasze zdrówko
I miłej zabawy!!!!!!!!!
Comment
-
-
Ja też bardzo żałuję że mnie tam nie będzie...
Pozdrawiam forumowiczów z Olsztyna, a szczególnie przebywających czasami w tawernie na brzegu jeziora Ukiel zwanego częściej KrzywymKatalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
Kurde,jeszcze nie śpię.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
No czekam na jakieś relacje.......Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
chyba się szybko nie doczekasz....uczestniczy albo przedłuzyli sobie giełdę )) albo "odpoczywają" albo oglądają zdobycze )))Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
No cóż,giełda taka sobie.Niezbyt duży wybór.Ale za to za 3 złocisze dawali piwko w puszce i ładny stalowy otwieracz.Do wyboru:Tychy lub Lech.
Za to po giełdzie odwiedziliśmy mały barek obok dworca Tychy.Oprócz piwek był tam świetny hot dog mexico No a potem imprezka przeniosła się do Zabrza,zaprosił nas sam Stary Kocur.
Muszę tu podziękować jemu oraz małżonce no i Kasi,za gorące i pyszne przyjęcie
Kocur-twoje zdrowieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Odp: Giełda w Tychach
Beermatt napisał(a)
Giełda świetna!!!Lepsza o niebo od żywieckiej i letniej tyskiej!
świat na głowie stanął?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment