Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
2020.01.11 - Warszawa - XXI Zimowa Giełda Warszawska
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziPacz Pan nawet nie wiem że byliśmy związani z dniem portera.
Termin jest taki by nie kolidować z giełdą praską gdyż prosili o to koledzy z kraju Latającego Czestmira.
Konkrety, którzy to byli? Bo Borinka dawno w Warszawie nie widziałem.
I żeby nie było, że termin mi nie pasuje, pasuje, tylko byłem zdziwiony taką jego zmianą.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziKonkrety, którzy to byli? Bo Borinka dawno w Warszawie nie widziałem.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Tak, najlepiej jeszcze podajcie ich pełne dane osobowe, posiadany majątek i to co zbierają, wtedy będzie wiadomo czy warto.
A tak na poważnie to nie badźcie śmieszni (Ci pytający) z tą inwestygacją. Co Was to interesuje? Giełda będzie tydzień wcześniej i po sprawie.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Swoją drogą ciekawa sytuacja w tej Warszawie. Pamiętam, że jak przeniesiono giełdę do nowej, obecnej lokalizacji, to jedna z osób zrobiła mega gównoburzę, bo musi biedna przez całą Warszawę teraz jechać.
Zmiana lokalizacji - źle, nowy termin - kto za tym stoi? Weźcie wyluzujcie.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Wasyll, sam wyluzuj bo pisząc dwa posty jeden po drugim świadczy, że sam się napinasz. To, że jestem ciekaw czegoś i o coś pytam, to nie jest żadna "inwestygacja" (choć ja bym napisał "inwigilacja") tylko zwykła ciekawość. Bo jeśli będzie grupa Czechów to fajnie, a jeśli będzie to chciałbym wiedzieć kto, aby wiedzieć, czy kogoś z nich znam. Czy będzie np Pavel Cerny. Czy to jest ta "inwestygacja?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziPacz Pan nawet nie wiem że byliśmy związani z dniem portera.
Termin jest taki by nie kolidować z giełdą praską gdyż prosili o to koledzy z kraju Latającego Czestmira. Mam nadzieję że przynajmniej kilku z nich to doceni i stawi się.
Nigdy wszystkim się nie dogodzi. Jeden świętuje portera bałtyckiego, drugi oranżadę wyborową a ktoś inny np ma zajęcia na strzelnicy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziGeneralnie nie chodzi tu o Czechów na giełdzie w Warszawie,tylko Polakom kolidował ten termin z giełdą w Pradze.A tak Polacy będą tu i tam .
Comment
-
-
Na 6 dni przed giełdą pula stolików prawie na wyczerpaniu. Wszyscy którzy napisali do tej pory oczywiście załapali się i mają ilości o jakie prosili.
To tak dla informacji.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Obiekt otwierany jest od godziny siódmej, o tej godzinie już będziemy na sali.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Ale na samą salę wpuszczacie od 08:00?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Nie, będziemy już od siódmej i od tej godziny będzie można wejść na salę, miało być inaczej ale zaszły zmiany i jest tak jak napisałem.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment