2002.12.14 - Giełda w Jastrzębiu Zdroju

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23926

2002.12.14 - Giełda w Jastrzębiu Zdroju

Kolega Litek wypatrzył na stronach Piwosza giełdę w Jastrzębiu Zdroju.
    ma się odbyć w sobotę, 14 grudnia 2002,
    w godz. 8-13.00
    w restauracji HARJAN UL.KROKUSÓW 3

jeśli ktoś może potwierdzić tą informację - proszę do tablicy!
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
  • decio
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.10
    • 165

No niezle. Chetnie bym sie wybral na taka gielde. Zwlaszcza, ze jeszcze nigdy nie bylem. Jezeli ktos rzeczywiscie moze ta informacje potwierdzic to niech sie streszcza bo czasu coraz mniej
    www.decio.friko.pl

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

Był ktoś?

Kiedyś jeździłem do Rybnika, w każdą pierwszą sobotę roku ...

Comment

• Cooper
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2002.11
        • 6056

Widać giełda widmo. Pewnie oprócz tego kolesia z Piwosza nikogo nie było na niej... Może opisze swoje wrażenia na forum np. co ciekawego dorwał do zbiorku itp. Może jakieś fotki ?
        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• AŃĆKA
          Porucznik Browarny Tester
          • 2003.01
          • 315

hej , mniej słów krytyki , było trochę ludzi na tej giełdzie . głównie okoliczni kolekcjonerzy . jak na pierwszą giełdę nienajgorzej , myslałam , że będzie gorzej
          http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• Cooper
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🍼🍼
            • 2002.11
            • 6056

A to - sorry . Mam nadzieję że giełdka się przyjmie. Oby było ich jak najwięcej !! Tylko czy starczy kolekcjonerów na nie?
            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• AŃĆKA
              Porucznik Browarny Tester
              • 2003.01
              • 315

Słyszałam , że ta giełda ma być tam co miesiąc , ale to nie jest potwierdzona informacja . Jeśli tak będzie, to raczej się wszystkim to znudzi i nie będą przyjeżdżać .
              http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• mikus
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2002.10
                • 9

giełda w J-biu

Też tam byłem.Bez rewelacji! A było wszystko - etki, podstawki, szklanki, bilety autobusowe, znaczki pocztowe, starocia......Krasnale doniosły mi, że w każdą drugą sobotę miesiąca mają odbywać się te giełdy...

Comment

Przetwarzanie...
                X