U mnie w sklepie też jest Podpiwek z Delecty więc najpierw zobaczę cenę i jakby co deklaruję pomoc.
2003.06.14 - Żywiec, VIII Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: sa jeszcze oczekujacy
Andi napisał(a)
Juz duzo uczestniköw Twego pokroju goscilo na Forum i to wlasnie mu zaszkodzilo ale jakos zaden nie potrafil wytracic mnie z ruwnowagi.
zycze Tobie zebys zanim cos napiszesz to porzadnie przemyslal a byc moze wkrötce bedziesz dobrym jego uczestnikiem jak Ci sie to nie sprzykrzy i polozysz temu kres.
A do Zywca zeby trafic to nie trzeba znac Geografii wystarczy otworzyc okno i podazac za sapachem dobrego piwa.-Moze i Ty tam trafisz?
Ale zamiast dyskutowac o duperelach, to moze powuymienialibysmy po gieldzie droga korespondecyjna jakies kapsle dla przykladu.........
Zaproszenie do mnie tez dotarlo, ale dlugo bladzilo po koszach poczty zanim dotarlo do mnie..........
Milej gieldy i podrozy....P.S. Zanim cos powiem i cos napisze zawsze wstepnie przemysle, ale dzieki za porade
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Andi nie musi się wstydzić, że mieszka na zachodzie.
Natomiast Ty powinieneś się wstydzić, że nie wypełniłeś jeszcze profilu OSOBNIKU NIE WIADOMO SKĄD.
Comment
-
-
mareks napisał(a)
Mogę się dopisać do listy?
Comment
-
-
mwaZaproszenia już dotarły, czas myśleć o wyjeździe.
Dlatego mam pytanie: czy Piwiarnia Żywiecka będzie otwarta całą noc?
Chodzi tutaj o podawanie piwka i degustowanie przez całą noc pod parasolami. Z tego co słyszałem więcej osób zamierza spędzić noc przy browarze!!!
Inaczej dojdzie do zamieszek,
co może mieć finał przy rozlewni
mwaPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
I jeszcze pełną piwa w puszce.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment