2003.06.14 - Żywiec, VIII Międzynarodowa Giełda Birofiliów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Żywiec
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.12
    • 1571

mwa napisał(a)
    mwaZaproszenia już dotarły, czas myśleć o wyjeździe.
    Dlatego mam pytanie: czy Piwiarnia Żywiecka będzie otwarta całą noc?
    Chodzi tutaj o podawanie piwka i degustowanie przez całą noc pod parasolami. Z tego co słyszałem więcej osób zamierza spędzić noc przy browarze!!!

Inaczej dojdzie do zamieszek,
    co może mieć finał przy rozlewni

mwa
    INFORMUJĘ WSZYSTKICH, ŻE NIE BĘDZIE MOŻLIWOŚCI POZOSTANIA NA TERENIE PIWIARNI I OGRÓDKA PO GODZ. 23.00 W PIĄTEK !!!

Comment

• Matys
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.02
      • 139

Z wielką przykrością stwierdzam że jednak mnie nie będzie w Żywcu. WIELKA szkoda!!! Właśnie się o tym dowiedziałem że nie dam rady się tam pojawić. Bawcie się dobrze , no i może wypijcie moje zdrowie

Comment

• Matys
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2003.02
        • 139

Cisza

Co taki dziś mały ruch na Forum??? Czyżbyście poszli zagłosować??? ;-)
        Proponuję wypić dziś zdrowie wszystkich ludzi pozytywnie (zakręconych)

Comment

• mwa
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2003.01
          • 5071

Żywiec napisał(a)
          INFORMUJĘ WSZYSTKICH, ŻE NIE BĘDZIE MOŻLIWOŚCI POZOSTANIA NA TERENIE PIWIARNI I OGRÓDKA PO GODZ. 23.00 W PIĄTEK !!!

Myślę,że jak nie przy Piwiarni i ogródku to gdzieś obok też będziemy się bawić.
          W sumie giełda zaczyna się w sobotę, a w piątek to przymiarka całej zabawy.
          Browara do Żywca

mwa
          Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• generał
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.06
            • 62

czy ktoś może wie czy obok browaru są jakieś knajpki lub ogródki czynne całą noc. Przecież nie będę czekał czterech godzin przed bramą na tobołkach

Comment

• marcopolok
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.10
              • 2334

100m od Piwiarni jest ogródek - Jak bedzie odpowiednia ilosć spragnionych to pewnie kobita poświęci dla was 4 godziny nocy
              bez brody...

Comment

• ppns
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.10
                • 1737

Godziny biesiadowania !!!!!
                Można ewentualnie zrobić pikietę , , może się prezesostwo heinekenowskie zreflektuje , bo to My , piwosze , jesteśmy najważniejsi , , a nie godziny otwarcia piwiarni.
                Przawdziwy restarurator i wyszynkarz ma otwarte od pierwszego klienta aż do ostatniego gościa.
                Jeśli piwosz ma chęc kuflować do białego rana , to nie powinno się mu tego zabraniać.

(_)>
                piwoppns@wp.pl

Comment

• mwa
                  • 2003.01
                  • 5071

ppns napisał(a)
                  Można ewentualnie zrobić pikietę , , może się prezesostwo heinekenowskie zreflektuje , bo to My , piwosze , jesteśmy najważniejsi , , a nie godziny otwarcia piwiarni.
                  Przawdziwy restarurator i wyszynkarz ma otwarte od pierwszego klienta aż do ostatniego gościa.
                  Jeśli piwosz ma chęc kuflować do białego rana , to nie powinno się mu tego zabraniać.

(_)>

Pikietować możemy, ale i tak zamkną-już próbowałem!!!
                  W informatorze dokładnie jest wszystko napisane, szczególnie o gościnności. Dlatego cza zabrać piwa, bo do rana gardło wysnie.
                  Chyba, że rzeczywiście jakiś człowiek się zlituje i zagości nas w swoim ogródku.
                  Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• marcopolok
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2001.10
                    • 2334

mwa napisał(a)
                    Pikietować możemy, ale i tak zamkną-już próbowałem!!!
                    W informatorze dokładnie jest wszystko napisane, szczególnie o gościnności. Dlatego cza zabrać piwa, bo do rana gardło wysnie.
                    Chyba, że rzeczywiście jakiś człowiek się zlituje i zagości nas w swoim ogródku.
                    Mwa zaczynasz mnie już lekko wkurzać

do 23 zdążysz wychlać tyle piwska że zaliczysz zgon na pobliskim wygodnym przystanku MZK i moze jakiś uprzejmy giełdowicz zbudzi cię na własciwą imprezę

Na całym forum jedynie ty sie wadzisz a PPNS jedynie dla zasady i podtrzymania wizerunku ci dopinguje.
                    bez brody...

Comment

• mwa
                      • 2003.01
                      • 5071

marcopolok napisał(a)
                      Mwa zaczynasz mnie już lekko wkurzać

do 23 zdążysz wychlać tyle piwska że zaliczysz zgon na pobliskim wygodnym przystanku MZK i moze jakiś uprzejmy giełdowicz zbudzi cię na własciwą imprezę

Na całym forum jedynie ty sie wadzisz a PPNS jedynie dla zasady i podtrzymania wizerunku ci dopinguje.

Dzięki, ale wcale nie mam zamiaru nikogo wkurzać. Jeśli tak zrozumiałeś to przepraszam.
                      Po prostu, o ile wiem, paru osobom, w tym i mi, zależało za zabawie do soboty przy Browarze.
                      Sam , jak wielu, mam już również mam zaklepane miejsca noclegowe, ale jeśli by się zmieiło to chętnie bym spędził noc w miłym gronie.
                      Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Żywiec
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2001.12
                        • 1571

ppns napisał(a)

(_)>
                        Widać, że lubisz pić piwo w scenerii brudu, nieumytej podłogi, niewytartych stołów itp.

Pozwól się wykazać sprzątaczkom, z ich pracy będzie większa korzyść niż z Twojej paplaniny.

Jako gospodarz lokalu nie mogę sobie pozwolić na przyjęcie gości w nieposprzątanym obiekcie.

Comment

• Piecia
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.02
                          • 3312

Czy ktoś z szanownych Forumowiczów będzie zmierzał do Żywca przez Kraków ?? pociągi odjeżdżają o 15.35 (przesiadka w Suchej Beskidzkiej) oraz 15.55 (przesiadka w Katowicach) pytanie również do sekcji śląskiej.
                          Koniec i bomba,
                          Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• Marusia
                            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                            🍼🍼
                            • 2001.02
                            • 20221

marcopolok napisał(a)
                            ...a PPNS jedynie dla zasady i podtrzymania wizerunku ci dopinguje.
                            Ihhhhahaha
                            www.warsztatpiwowarski.pl
                            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• molek
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2003.03
                              • 11

Ludzie, nie ma co sie sprzeczać. Przeciez każdy rozumie organizatorów i konieczność posprzątania wszystkiego. Jednak dobrym pomysłem, moim zdaniem, jest zorganizowanie miejsca zastępczego na kilka nocnych godzin, tak aby nikomu nie przeszkadzac. Bo jest chyba rzeczą śmieszną nocleg dla tych, którzy przyjadą wypoczęci w piątek i mają "przespać" zaledwie 2 - 3 godziny, a za tą cenę noclegu mozna naprawdę dobrze się bawić.
                              Może faktycznie ten ogródek piwny w sąsiedztwie ??? Czy duzo osób nie ma zamiaru nocować???

Comment

• generał
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.06
                                • 62

Myslę, że kilkanaście. Sam przybywam pociągiem około 2 w mocy więc nie opłaca się brać noclegu. O ile pamiętam w tamtym roku piwiarnia była czynna, ale skoro organizatorzy w tym roku muszą ją posprzątać to może chociaż jakieś ławy wystawią przed bramę, żeby można było na czymś wyciągnąć sterane podróżą kości.

Comment

Przetwarzanie...
                                X