2003.06.14 - Żywiec, VIII Międzynarodowa Giełda Birofiliów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piecia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 3312

I ja godzinkę temu dotarłem do domciu:

Szczególne podziękowania dla: Grzegorza Zwierzyny za wspaniałą organizację giełdy, dla Marco za część okołogiełdową, dla E-Prezesa za wspaniały okaz szkiełka, dla Bathola i Dzika za pomoc motoryzacyjną, dla Grzebera za towarzystwo i materiały, dla Arta za wdzianko, dla Marusi, Slavoya, Szczuki, i tych których wymieniłem juz powyżej za piwka do degustacji, dla wszystkich współbiesiadników i współgiełdowiczów z Piwiarni i spod Łyski.

Giełda bardzo, bardzo, bardzo udana - w opowiesciach nie było ani odrobiny przesady!!

do zobaczenia w Żywcu za rok!!

PS. jeśli jest to możliwe bardzo prosze aby wzorem Mwa wszyscy którzy mają taką możliwość zamieszczali fotki lub sporządzili jakieś płytki (jestem bardzo chętny)
    Koniec i bomba,
    Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• easy
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2003.04
      • 204

Ahumba napisał(a)
      Wielkie dzięki dla Żywca za giełdę.
      Wielkie dzięki za marcopoloka za przed- i po- giełdzie oraz samą giełdę.
      Wielkie dzięki wszystkim za wszystko.
      Nic dodać, nic ująć! Było super, suprzej być nie mogło! Stałam się właścicielką największej kolekcji magnesów lodówkowych o tematyce piwnej w Europie (blizsze informacje: pieczarek)!

za wszystkich!
      Przyciągam piwne magnesy... :-)

Comment

• masumi
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.08
        • 289

Dopiero teraz mogę pisać (praca od soboty do niedzieli!). Krótko. Było bardzo dobrze. Grzesiek Zwierzyna mówił mi tuż przed wyjściem że było ok. 1400 osób, które zostawiły karty zgłoszenia (nie licząc dzieci i starców oraz psa). Według mnie to jest rekord. Przywiozłem ok. 400 et. i woreczek gadżetów + koszulkę Browaru (wielkie dzięki). Poznałem forumowiczów, lecz nie dane mi było ściąć białka z nimi (wielki żal, ale co ma wisieć będzie wypite). Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i do następnego spotkania

Comment

• masumi
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.08
          • 289

mwa napisał(a)
          i ostatni, nie mogę pomijać naszych seniorów
          Toż to Dobry Kolega z Tychów i wcale nie najstarszy! Z tego co wiem to był Kolega Molenda z Zebrzydowic liczący sobie 87 lat (serio!) z tego jakieś 50 w kolekcjonerstwie.

Comment

• sulfur
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.12
            • 95

I po wszystkim.
            Wyrażam również swoje zachwycenie giełdą. Byłem pierwszy raz i nie wyobrażałem sobie, że będzie tak fantastycznie. Gadżety od Żywca, a w szczególności okolicznościowa kolba prima sort.
            Bardzo cieszę się, że mogłem poznać niektórych forumowiczów przez co będą trochę mniej wirtualni kiedy będę uczestniczył w dysputach.
            Ogromnie żałuję, że nie mogłem dotrzeć na imprezę okołogiełdową, ale moja przygoda w Żywcu zaczęła się od wysłania chłodnicy w kosmos co kosztowało mnie sporo nerwów u mechanika w Bielsko-Białej do 18-ej w sobotę, nie mówiąc już o sześciu stówach, które odkładane na giełdę musiały wylądować w warsztacie.
            Mam nadzieję, że w przyszłym roku będę miał więcej szczęścia.
            Marco-dzięki
            Art-dzięki
            Żywiec-dzięki

Comment

• redart
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2003.05
              • 70

Teraz Ja.
              Wieeeelkie dzięki - Giełda bardzo udana - dla mnie jak i innych uczestników - widziałem wiele zadowolonych twarzy niektóre były przyklejone do stołów ale to już około 12:00 - fajnie i warto było poznać forumowiczów - podziękowania dla organizatorów - wszystkich! Żywiecki "Kwak" już na honorowym miejscu - jest extra. Jak pokazałem się żonie w domu w tej wielkiej czapce "Żywieckiej skrzynce" to zapytała czy słońce za bardzo nie świeciło
              POzdrawiam wszystkich których poznałem jak i tych co poznać mi dane nie było.
              redart

Comment

• Krzych15
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2002.10
                • 596

Ja również jestem bardzo zadowolony,było super,piątkowa impreza z Litwinami długo pozostanie w pamięci,nowość na naszych giełdach to tombola jak to mówią Czesi , na super,super.Jak dla kogoś nie byłem rozpoznawalny to na zdjęciach Adama jestem z córką i dużym Adamem.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na następnej giełdzie.
                krzych
                Dzień bez piwa to stracony dzień.

Comment

• Beermatt
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.10
                  • 192

Małe spotkanie przedgiełdowe w składzie Andi i beermatt'y dwa zaowocowało nowymi kapslami i piwkami. Dzieki Ci Andi, że znalazłeś czas, żeby nas odwiedzić no i za prezenty. Jak tylko pojawisz sie ponownie w naszych stronach to zapraszamy serdecznie.

Wrażenia z giełdy : mnóstwo kolekcjonerów, wydaje się, że z roku na rok jest więcej ludzi na giełdach. Fajne podarunki. Sporo nowych kontaktów. Dwóch kolekcjonerów z Niemiec z którymi miałam wcześniej przyjemność się wymieniać poznałam osobiście.Szkoda tylko, że tak krótko mogłam pobyć na giełdzie ale w pierwotnym planie miałam nie dotrzeć. Tym większa moja radość.

Do dzis jestem jeszcze trochę niedomagajaca na ucho Siedziałam obok głośniczka. Komunikacja lekko była utrudniona. Sikorowi wrzeszczałam do ucha, Robox dzielnie nam towarzyszył.
                  Impreza bardzo udana. Wielkie dzięki za profesjonalnie przygotowaną giełdę.

Comment

• maryhh
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2001.02
                    • 1895

dzieki za spotaknie, wspólne biesiadowanie, za poznanie nowych osób.
                    nikogo nie chiałbym pominąć, więc tak ogólnikowo.

rewelacja i oby tak dalej
                    Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
                    "do ciężkiej pracy jestem za lekki,
                    do lekkiej pracy jestem za ciężki"

Comment

• generał
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.06
                      • 62

i po giełdzie

witka wszystkim. Giełda niezwykle udana poza gadgetami od Grzesia Zwierzyny i koszulki browaru przywiozłem mnóstwo nowych etykiet. Oprócz tego poznałem na żywo kilkunastu forumowiczów wasze Co rok giełda jest lepsza nie wyobrażam sobie co będzie za 2 lata na 10 zlocie. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów i organizatorów. Wasze zdrówko

Comment

• Małażonka
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 4602

Potwierdzam po stokroć - zarówno sama giełda jak i imprezy towarzyszące były bardzo udane. Gratuluję i dziękuję. Spuchnięta niestety jestem nadal, na co w pracy większą uwagę zwracają. Iron już zaczął płakać, że jest po wszystkim, a On by chciał jeszcze... Jeszcze ze dwie noce przespane i zacznę Mu wtórować. Pozdrowienia i podziękowania (szczególne dla Marcopoloka i Żywca) - Małażonka

Comment

• AŃĆKA
                          Porucznik Browarny Tester
                          • 2003.01
                          • 315

piatek przed giełdą

no to teraz kolej na moje zdjęcia .....
                          najpierw piątek przed giełdą ( beny z żoną , mareks , grzeber i ja )
                          Attached Files
                          http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• AŃĆKA
                            • 2003.01
                            • 315

piątek przed giełdą

Ahumba i ja ....
                            Attached Files

Comment

• AŃĆKA
                              • 2003.01
                              • 315

piątek przed giełdą

uszok ....
                              Attached Files

Comment

• maryhh
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2001.02
                                • 1895

no tak. to są twarze, które ciężko mi było zidentyfikować. następnym razem będzie już lepiej
                                Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
                                "do ciężkiej pracy jestem za lekki,
                                do lekkiej pracy jestem za ciężki"

Comment

Przetwarzanie...
                                X