Kudłaty napisał(a)
Masumi wkońcu do nas powróciłeś ) Ja tez postaram się dojechać, a jak bym jeszcze zaproszenie dostał to już wogóle
Miałem kłopoty sprzętowe i brak czasu. Do tego jeszcze przygotowanie ankiet birofilskich i giełdy krakowskiej. Jeśli byłeś w tamtym roku w Żywcu to zaproszenie na pewno dostaniesz.
masumi napisał(a) ...Będą wszyscy kolekcjonerzy z CK.Krakowa ...
Dostałem potwierdzenie od Żywca , że dostanę także ja zaproszenie na giełdę. Może poznam oragnizatora giełdy żywieckiej , bo mimo że wg.
słów Marka Brandysa był Grzegorz Zwierzyna na ostatnio zorganizowanej
giełdzie w Tychach , to ja go nie poznałem. .
Polska nie ogranicza się tylko do Galicji , drodzy piwosze i kolekcjonerzy !.
[QUOTE]Kudłaty napisał(a)
Masumi wkońcu do nas powróciłeś ) Ja tez postaram się dojechać, a jak bym jeszcze zaproszenie dostał to już wogóle [/QUOTE
W Ogóle to dzięki za zainteresowanie Kudłaty. Może wypijemy browarka na giełdzie?
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Kudłaty napisał(a)
Właśnie jeszcze na tej giełdzie nie byłem
Rozumiem, że oprócz rzucania aluzji w temacie wysłałeś do Grześka Zwierzyny swoje dane adresowe, żeby Ci to zaproszenie wysłał? Bo bez tego raczej ciężko bedzie mu je wysłać
O - widzę, że mimo stycznia i minus 20 w zachodniopomorskiem to robi się gorąco!
A wszystko to za sprawą ujawnienia czerwcowego terminu kolejnej giełdy. Prawie pół roku będziemy teraz klikać tylko o NIEJ - jedynej, wyśnionej i wspaniałej... ukochanej naszej... góralskiej... żywieckiej...
pivaria napisał(a) ..giełdy. Prawie pół roku będziemy teraz klikać tylko o NIEJ - jedynej, wyśnionej i wspaniałej... ukochanej naszej... góralskiej... żywieckiej...
Oho , czyżby wojna piwna szczecińsko-żywiecka .
Ale nic nie stoi na przeszkodzie , aby od kwietnia aż do czerwca wszyscy piwosze żyli wspomnieniami z wspaniałej , wyśnionej , ukochanej ,.... giełdy w Szczecinie. . Pod warunkiem oczywiście , że jej organizatorzy o to zadbają. .
Comment