My, uczestnicy FORUM BROVARUM ostrzegamy osoby odpowiedzialne za wysyłanie zaproszeń, że jeśli do dnia 31 maja br. nie otrzymamy zaproszeń do wzięcia udziału w VIII Międzynarodowej Giełdzie Birofilów, to rozpoczniemy akcję protestacyjną!
W początkowej fazie nasza akcja będzie polegała na demontażu świetlnych kasetonów z budek serwujących piwo "Żywiec". Odbędzie się to regionalnie. Na początek w regionie Małopolska.
Jeśli nasze słuszne żądania nie zostaną spełnione to zastrzegamy sobie prawo do rozwijania akcji.
O następnych krokach poinformujemy w osobnym komunkacie.
Decydentów wzywamy jednocześnie do opamiętania: DOŚĆ JUŻ PRZELEWANIA PIWA!
WITAM WSZYSTKICH !!!
Właśnie dostałem zaproszenie na żywiecką giełdę wraz z szeregiem niespodzianek takich jak :informacja o 'Festiwalu Piwowarów 2003' , programem giełdy i karta uczestnictwa / uprawniająca do 50% ulgi na przejazd PKP /
Jak co roku / od pierwszej giełdy w Żywcu / melduję swoje przybycie , mam nadzieję że podczas zaliczania kolejnej świetnej imprezy uda mi się poznać sporą część FORUMOWICZÓW....na co naturalnie bardzo liczę !!!
Jest jeszcze trochę czasu do imprezki w Żywcu - więc może by tak pomysleć o jakimsik sposobie identyfikacji FORUMOWICZÓW ???
Temat ten był już kiedyś "rzucany" na forum / po giełdzie w grodzie Kraka / ale po prostu umarł śmiercią naturalną POMYŚLMY NAD TYM !!!
Proponuję więc wziąć to pod uwagę, bo po giełdzie / i wyleczeniu kaca / znów siądzemy drodzy FORUMOWICZE do komputerów i wśród wspomnień po tym co było będzie się / tradycyjnie zresztą /przewijał wątek: "miałem poznać tego..."
"nie wiem czy ten...to ten..."
"może następnym razem wreszcie spotkam..." itp...
Zaoszczędzmy więc sobie tego i poznajmy się wszyscy -a jest ku temu nie byle jaka okazja...jest VIII MIEDZYNARODOWA GIEŁDA W ŻYWCU !!!
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
winczer napisał(a) Jest jeszcze trochę czasu do imprezki w Żywcu - więc może by tak pomysleć o jakimsik sposobie identyfikacji FORUMOWICZÓW ???VIII MIEDZYNARODOWA GIEŁDA W ŻYWCU !!!
a może by tak poczytać posty o koszulkach i zamówić jedną??
Ludzie! Jestem tu jakby trochę nowy i dopiero dziś wysłałem maila z prośbą o zaproszenie i info o imprezie (oczywiście o Giełdzie słyszałem wiele nie będąc jeszcze Forumowiczem), ale mam nadzieję że JESZCZE NIE JEST ZA PÓŹNO! Taaaka okazja na oficjalne wejście do Zacnego Grona może się szybko nie powtórzyć.
Comment