Znam, znam, mysle i o tym, ale kto by tak dlugo czekal zeby napic sie ulubionego piwka w tak milym towarzystwie...
2003.06.14 - Żywiec, VIII Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
Taaa... bardzo dobre podejście
Comment
-
-
I po cichu ufam, ze starszyzna forumowa znajdzie chwile czasu zeby przy okazji Gieldy wprowadzic nowicjuszy (bo to do pioruna chyba nie tylko mnie sie dotyczy) w arkana swojej przepastnej piwnej wiedzy tajemnej...(choroba, gdzies mi pouciekaly ogonki)
Comment
-
-
Póki co w Gorzowie i okolicach zaproszeń brak...
Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Widocznie zaproszenia były wysyłane alfabetycznie. Jestem na B więc już do mnie dotarłopozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
grzeber napisał(a)
Widocznie zaproszenia były wysyłane alfabetycznie. Jestem na B więc już do mnie dotarło
na B jest Browariec, który jeszcze nie dostał. ja na A też i też nie mam, a Ty grzeber jesteś na g a już maszWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Gielda ta jest zainteresowanych wielu kolekcjoneröw z Niemiec
Waslalem juz kilka informacji innym kolekcjonerom na jej temat.Ostatnio podalem eMail Zywca zeby zainteresowani mogli sie sami zkontaktowac z Organizatorem-mysle ze nic zlego nie uczynilem
Comment
-
-
Mysle ze to karta upowazniajaca do wypicia 500ml Zywca na Koszt Organizatoröw
Comment
-
-
Biro-puszka
Ha ha. Wiem co to jest Podczas próby zapisu powyższego zdjęcia automatycznie ustawiona została nazwa pliku "biropuszka" Tak więc moja odpowiedź brzmi: jest to szata graficzna nowej, okolicznościowej puszki Żywca. Co wygrałem?www.decio.friko.pl
Comment
-
-
Mi to tez wyglada na jakąś puchę limited edition. Dołączam się do grupy oczekujących na zaproszenie !Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Odp: ???
Żywiec napisał(a)
Zagadka i jednocześnie niespodzianka giełdowa. Co to jest???
A tak przy okazji - ile tego wyjdzie i czy rozejdzie się po całym kraju?
Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment