Hurrrrrra.Doszło dzisiaj
Teraz już tylko odliczamy czas do giełdy.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Do mnie też doszło zaproszenie podobnie jak do 1200 innych giełdowiczów. Czyli 1170 osobników jeszcze powinno się wpisać w ten temat z podziękowaniami i zapewnieniami ( )
marcopolok napisał(a) Do mnie też doszło zaproszenie podobnie jak do 1200 innych giełdowiczów. Czyli 1170 osobników jeszcze powinno się wpisać w ten temat z podziękowaniami i zapewnieniami ( )
Zgodnie z sugestią - nr 767 wpisuje się . Doszło wreszcie, dzięki bardzo - donosiciel chodził w sobotę...
BROWARIEC napisał(a) Zgodnie z sugestią - nr 767 wpisuje się . Doszło wreszcie, dzięki bardzo - donosiciel chodził w sobotę...
chłopie opamietaj się bo za kilka dni ten co będzie chciał znaleźć jakis konkret w tym temacie to dostanie sraczki z wysiłku
podsumuj ile jest twoich postów typu ( nie moge sie doczekać na zaproszenie, kiedy bedzie zaproszenie, ja nie mam jesze zaproszenia, jest zaproszenie, do mnie przyszo a do ciebie nie,
marcopolok napisał(a) chłopie opamietaj się bo za kilka dni ten co będzie chciał znaleźć jakis konkret w tym temacie to dostanie sraczki z wysiłku
podsumuj ile jest twoich postów typu ( nie moge sie doczekać na zaproszenie, kiedy bedzie zaproszenie, ja nie mam jesze zaproszenia, jest zaproszenie, do mnie przyszo a do ciebie nie,
Współczuję wszystkim, których dotkną dolegliwości gastryczne przeze mnie - sorry!
Podsumowałem posty typu... Jest ich 5 (pięć). Faktycznie - trochę mnie poniosło . Jednak wydaje mi się, że nie byłem osamotniony w tych niecnych działaniach ...
Comment