Piwiarnia tak jak w tamtym roku otwarta będzie od 3 właśnie dla tych steranych którzy przyjadą pociągiem
2003.06.14 - Żywiec, VIII Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Nikt chyba nie ma zamiaru wprowadzać dezorganizacji w działania organiaztorów, jednak proszę Ciebie, Marcopolok, w imieniu tych, którzy pragną miło spędzić noc z piątku na sobotę, abyś z racji swojego miejsca zamieszkania i chyba większych możliwości, działał w tym kierunku aby zorganizować "coś" dla nas. Z góry dziękuję.
A swoją dorgą, generał, mam nadzieje ze sie spotkamy o tej 2-giej i wypijemy nocne piwko
Comment
-
-
molek napisał(a)
Nikt chyba nie ma zamiaru wprowadzać dezorganizacji w działania organiaztorów, jednak proszę Ciebie, Marcopolok, w imieniu tych, którzy pragną miło spędzić noc z piątku na sobotę, abyś z racji swojego miejsca zamieszkania i chyba większych możliwości, działał w tym kierunku aby zorganizować "coś" dla nas. Z góry dziękuję.
Comment
-
-
Molek mójdrogi forumowy kolego. Moje "mozliwosci" uskuteczniam tutaj http://www.browar.biz/forum/showthre...threadid=21532bez brody...
Comment
-
-
Błagam niech się ktoś zlituje
Czy ktoś z Warszawy wyjeżdża samochodem do Żywca w piątek?
Szukam wolnego miejsca w samochodzie...
Mogę jechać nawet w bagażniku... Albo przypniecie mnie na dachKatalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
Odp: Błagam niech się ktoś zlituje
paveuek napisał(a)
Czy ktoś z Warszawy wyjeżdża samochodem do Żywca w piątek?
Szukam wolnego miejsca w samochodzie...
Mogę jechać nawet w bagażniku... Albo przypniecie mnie na dach
Comment
-
-
May podaj numer telefonu proszę, bo twoja skrzynka PW jest pełna.Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
PAV - a nie boisz się, że ekipa z BP faktycznie Cię w bagażniku wywiezie, ale... za karę za wschodnią granicę - tak sobie tylko dywaguję wziąwszy pod uwagę wynik głosowania referandalnego na Ścianie Wschodniej i w Wawie...
Nawet jak tak się stanie to nie martw się: na Białorusi też kwitnie birofilia a prenumeratę PIVARII będziesz miał u mnie gratis...
PS - a ja, cholera, z ekipą z BP będę spał w jednym pokoju...
Comment
-
-
pivaria napisał(a)
PS - a ja, cholera, z ekipą z BP będę spał w jednym pokoju...
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment