[QUOTE]dziku napisał(a)
Jeśli ilość lub jakość fotek kogoś wkurzyła lub zniesmaczyła - serdecznie przepraszam.
Spoko! Ilość w normie. A jakość bardzo dobra
Fajne te fotki z lotu flaszki ... W tej kolejności, w jakiej je Dziku umieścił wygląda to tak, jakby butelka spadała - brakuje tylko zdjęcia zrobionego z poziomu chodnika.
breslauer napisał(a) Fajne te fotki z lotu flaszki ... W tej kolejności, w jakiej je Dziku umieścił wygląda to tak, jakby butelka spadała - brakuje tylko zdjęcia zrobionego z poziomu chodnika.
Kolejność umieszczania zdjęć nie była przypadkowa.
No - może poza ostatnimi dwoma, bo się jakoś zawieruszyły na dysku.
Zdjęcia z lotu flaszki udało mi się zrobić dzięki Marcopolokowi i jego dobrym (przepraszam za wyrażenie) stosunkom z ochroną browaru.
Hmmm... nikomu się nie chce zgadywać z czego zrobiłem układankę
Teraz ja dodam swoje pięć groszy o fotkach "Dzika" - wszystkie są exxxtra. Mix fotek udał się kapitalnie.
Dzięki Dziku za zdjęcia - bąź na wszystkich giełdach, spotkaniach i z nami.
Propozycja: może Art mianuje Cię - Nadwornym Fotografem Forum (NFF) - a może już jesteś tylko ja o tym nie wiem?
ta ostatnia fotka poszła już do druku - dzięki.
redart napisał(a) Teraz ja dodam swoje pięć groszy o fotkach "Dzika" - wszystkie są exxxtra. Mix fotek udał się kapitalnie.
Dzięki Dziku za zdjęcia - bąź na wszystkich giełdach, spotkaniach i z nami.
Cieszę się, że zdjęcia się podobają
Po Żywcu to chyba jasne, że na spotkaniach i giełdach, jeśli czas pozwoli postaram się bywać.
redart napisał(a) Propozycja: może Art mianuje Cię - Nadwornym Fotografem Forum (NFF) - a może już jesteś tylko ja o tym nie wiem?
Hmmmm chyba jeszcze nie zasłużyłem na takie wyróżnienie...
Dziku napisał:
Hmmmm chyba jeszcze nie zasłużyłem na takie wyróżnienie... [/B][/QUOTE]
Nie bądź taki skromny! Zdjątka jak już wspomniałem są bardzo dobre i nawet jak trafi się jakaś krytyka (co ja gadam ) to i tak same się wybronią! Tak trzymać!
Kto jest za tym, żeby Dziku został NFF? Ja głosuję ZA!
Ostatnia zmiana dokonana przez BROWARIEC; 2003-06-27, 10:45.
Comment