Ahumba, aby tradycji stało się zadość Twoja obecnośc musi być obowiązkowa.Nawet zadeklarowałeś się pisemnie u notariusza... chyba że puściłeś to w niepamięć
Witaj Razmusie - he he mieszkanie w Łodzi ma pewne zalety i pewne wady
masz wszędzie blisko i jednocześnie daleko Ale zbieracze tektury to twardzi zawodnicy i byle co ich nie przeraża.
Tak jak wczesniej wspomniałem Poczta Polska RUP Biała Podlaska z okazji II Bialskiej Giełdy Birofilów 2003 wydała okolicznościową kartę pocztową- otrzyma ja każdy uczestnik giełdy.
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
W sobotę tj. 18-09-2021 odbędzie się IX Zagłębiowska Giełda Birofiliów. Bramy otwierają się dla Wszystkich Uczestników punktualnie o godzinie 8:00 rano.
Serdecznie zapraszamy Kolekcjonerów do Browaru na Jurze w Zawierciu przy ulicy Paderewskiego 114. Do zobaczenia już w sobotę
Termin i miejsce już potwierdzone. Godz. 8-12, dolna sala najpewniej. Jak ktoś potrzebuje nocleg to nad browarem jest hostel o dobrych warunkach bytowych. Na styczeń więcej informacji.
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...
Comment