Ludziska od 16.00( piątek)jestem dostępny tylkopod nr.tel. 0605-431-491
2003.04.05 - 2. Bialska Giełda Birofilów, Biała Podlaska
Collapse
X
-
marcopolok napisał(a)
ja co prawda biedny góral.........i nikogo nie obchodzę ale:
III marco (nieobecny mimo woli)
Szczęśliwcy bawcie się dobrze !pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
-
Jesteśmy po Giełdzie ale jeszcze w Białej
Giełda UDANA, super gadżety, pyszna zupa, ciekawe konkursy (niestety forumowicze ożywiający się trawą kazali się zbyt cherlawi i zajeli tylko drugie miejsce ). Do tego odbyła się w pięknym miejscu. A p Giełdzie piknik , ognisko gril, pio, pingpong do nocy i dłuże , ale o tym w spotkaniach forumowiczów.
May dziękujemy i czekamy na następną Giełdę.
ps. żeby tylko nie kadzić to moim zdaniem za mało było osób zza naszych wschodnich granic za mało piwa z tamtąd na które bardzo liczyłem.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Z torbą pełną gadżetów i plecakiem pełnym piwa wróciłem.
Giełda była bardzo udana-kolekcja dzięki wydatnej pomocy Forumowiczów się powiększyła o kilka eksponatów (dzięki!!! , a po giełdzie miła wieloetapowa impreza pogiełdowa która zostanie nam na długo w pamięci!
A grupa reprezentująca nasze Forum była liczna (nie będę wymieniał coby kogoś nie pominąć)
Czekamy na III Podlaską Giełdę Birofilów!!!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
zythum napisał(a)
pyszna zupa
Giełda, choc kameralna, to bardzo fajna.Zakupiłem parę ciekawych szkiełek, ale kapsli nawet nie zdążyłem wyłożyć (Tak to jest jak się dojeżdża przed 10-tą)
Dzięki Ci Mayu!Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Moja pierwsza giełda wyjazdowa.
I na pewno nie ostatnia!!!
Też żałuję, że nie przyjechało więcej przybyszów ze wschodu, ale i tak było bardzo pozytywnie, bo wykonałem część planów zakupowych. Do tego pooglądałem sobie jak się warzy piwko (ten zapach!), a nawet pomiąchałem łyżką brzeczkę. Brawa dla Perły, która zapewniła konkretny zestaw okolicznościowy dla każdego uczestnika (ładna koszulka, szklanka, brelok-otwieracz, no i piwko).
Comment
-
-
Biała.
Giełda udana, miło mi się gawędziło z Forumowiczami, przywiozłem trochę "zabawek" do kolekcji , musiałem trochę wcześnie się zbierać ,ale byłem poza domem już dwa dni, po drodze do Białej spenetrowałem kilka strychów w poszukiwaniu skarbów.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Gratulacje dla Maya - bardzo fajna giełda, no i niezapomniany pogiełdowy piknik przy ognisku z sypiącym w oczy śniegiem przy bardzo klimatycznym lokalu "Ariel". Hotel, w którym nocowali forumowicze, zwany "Hotelem Sportowym", ale tak naprawdę to nazywa się "Hotel POdlasie" też okazał się przybytkiem idealnym na takie zjazdy - nie za drogo, niezbyt luksusowo, ze świetlicą, pinglem i nikt nas w nocy nie przeganiał z sal ogólnego użytku - w końcu w hotelu byliśmy tylko my
Co do knajpy "Ariel" to lana Perła była przepyszna, a właściciel nawet zasponsorował nam dzbanek piwa z własnej inicjatywy
Całokształ zatem zachęcający do przyjazdu za rok, zwłaszcza, jeśli znowu bedą bilety zniżkowe na PKP, co przy odległości Wrocka od BP miało dla mnie spore znaczenie
Comment
-
-
Qrde impreza musiała być faktycznie niezła.
nawet aparat stracił ostrość widzeniaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Co tu jeszcze dodać. W zasadzie wszystko już było napisane - było super. A degustowane w ogródku Ariela piwo Maya "klasztorne" to istna orgia smaku - wyborne.
No a dziś do pracy - pogoda w stolycy nadaje się na kulig - pół godziny odśnieżałem mój bolid. No ale tak to już jest z tą pogodą.
No to już odliczamy dni do III Bialskiej Giełdy Birofilistycznej:
1 niedziela
2 poniedziałek
...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment