Pewnie padła na myśl o LechuPrzyznaj się ile po kryjomu kupiłeś?
2003.04.12 - Szczecin, 3. Międzynarodowa Giełda Birofilii
Collapse
X
-
Pogoniarz napisał(a)
Pewnie padła na myśl o LechuPrzyznaj się ile po kryjomu kupiłeś?
ale się zakamuflowałemWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
darek99 napisał(a)
Oglądałem relację w Telexpresie, była krótka ale treściwa, dowiedziałem się że beny ma największy zbiór w Europie
aż 20 tysięcy sztuk.
Ach ta zawiść kolekcjonerska:-)
Comment
-
-
Wszystkim wielkie dzieki!
Pora na oficjalną część: wszystkim przybyłym dziekuję za udział w Giełdzie.
Jak się doliczyłem, to giełdę w godzinach od 7.00 do 13.00 odwiedziło 137 osób. Było też dwóch gości zagranicznych: Roberto z Niemiec i Karel z Czech.
Na zamieszczonym poniżej zdjęciu jest ponad 50 osó. Zdjęcie było robione około godz. 12.15 - niestety większość uczestników opuściła już Giełdę ze względu na połączenia pociągów lub chęć zwiedzenia miasta.
Dziękuję również Bosmanowi za morze darmowego piwa, którym raczyli się uczestnicy Giełdy. Dzięki również za góry wafli i innych fajnych gadżetów.
Podziękowania także dla "OLD SMUGLER" szantowego zespołu, który przygrywał nam do zabawy i tańca (pamiętasz Pogoniarz, że ze mną byłeś pierwszą parą na parkiecie?).
Teraz o nieobecnych: żałujcie!
Dzięki dziewczyny za duchową obecność!
Dzięki chłopaki za trzymanie kciuków!
Powtórka za rok. Mój proponowany termin to pierwsza sobota po 17 marca, czyli po St.Patrick Day.
Ufff - ale się nadziękowałem. W tym nawale thx zapomniałem również podziękować sobie za całoksztat...
Więcej w relacji z giełdy w PIVARII nr 6, która najpóźniej w połowie maja trafi do Waszych piwnych skrzynek pocztowych.
Comment
-
-
-
Cała przyjemność po mojej stronie!
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Morze Radośći, Morze Piwa, Morze Bałtyckie
Stoją od lewej:
Radosław Kwiecień - szczęśliwy posiadacz największej w Europie kolekcji piwnych etykiet,
Leszek Siwecki - szczęśliwy przedstawiciel Browaru Bosman - jedynego sponsora imprezy,
Krzysztof Żurawski - szczęśliwy organizator PIVARII '2003.
Comment
-
Comment