Właśnie w Teleexpresie poleciała relacja z giełdy
2003.04.12 - Szczecin, 3. Międzynarodowa Giełda Birofilii
Collapse
X
-
Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
-
-
Oglądałem relację w Telexpresie, była krótka ale treściwa, dowiedziałem się że beny ma największy zbiór w Europie
aż 20 tysięcy sztuk.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
pieczarek napisał(a)
Po giełedzie byłem w piwnicy u Zbyszka Spundy.
A pieczarka trudno było z niej wyciągnąć pomimo wcześniej zgłaszanej potrzeby zjedzenia czegokolwiek.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Mnie tam niestety nie było.Dwa dni atrakcji doprowadziło mój organizm do wyczerpania(nie skrajnego ,ale jednak )Pani redaktor z radyjka ZET była mocno w siebie zapatrzona.Wydaje mi się ,że naszą pasję odbierała z wyraźnym niesmakiem.Impreza w Bartoszewie bardzo udana.Karkówka z grilka pyszna.Pogoda też dopisała.Piwne pozdrowienia dla właścicieli.Dziękujemy za darmową kolejkę Bosmanka(tu maczał palce Zbyszek Spunda-tak mi się wydaje)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
i ja wreszcie dotarłem z giełdy do domu.
gdybym zaczął wymieniać kto mnie gościł i co mu zawdzięczam ógłbym nie zdążyć położyć się spać.
muszę tylko podziękować Zbychowi, pivarii i rodzince Świstaka.
oni wiedzą za co.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Ciekawe czy dojechały z Tobą produkty z Bossa.Pils nie był chyba za klarowny;lepiej sprawdź(chyba,że dłużyła Ci się podróż do stolicy)
Dzięki Ci Pogoniarz.
Pils nie był chyba za klarownyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
pieczarek napisał(a)
Po giełedzie byłem w piwnicy u Zbyszka Spundy. Jestem oczarowany. Wyłudziłem tam dla master_luki otwieracz Bosmana. Ponadto Zbyszek obiecał, że do Żywca przywiezie dla marcopoloka piękną miniaturkę Heinekena. Ciesz się marcopoloku.bez brody...
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
wszystko ze mną dojechało i do świąt mam co degustować.
Dzięki Ci Pogoniarz.
może wlali pszeniczniaka przez pomyłkę
No oczywiście- przebiegłość browarów nie zna granic(pszeniczne z Witnicy-oj będzie miało dużo zwolenników;tylko czy wątroba wytrzyma) .Udało mi się wpisać na II Zlot(ciut nie Kaszebski)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
pieczarek napisał(a)
1 frekfencji...
A tak w ogóle to strasznie szkoda, że mnie nie było, za rok sobie nie odpuszczę!! Dziękuję za pozdrowienia wysyłane do mnie smsami, tylko nie rozumiem, czemu Ahumba słał mi pozdro z Poznania musiała być niezła impreza
Comment
-
-
Giełda udana. Pomimo krótkiego pobytu (raptem 4 godziny) bardzo mi się podobało. Udało się zdobyć kilka rzeczy do kolekcji, uciąłem sobie bardzo miłą pogawędkę z Marianem Bochyńskim z Grodziska, który zapraszał mnie do siebie żeby zobaczyć kolekcję, wypiłem kilka piwek ze znajomkami (znanymi wcześniej, jak i poznanymi w Szczecienie)
Dzięki Pogoniarz za porterki z Witnicy i ppns za Lwówek.
pozdrawiam
albert(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
FCJP Pieczarku
A tak w ogóle to strasznie szkoda, że mnie nie było, za rok sobie nie odpuszczę!! Dziękuję za pozdrowienia wysyłane do mnie smsami, tylko nie rozumiem, czemu Ahumba słał mi pozdro z Poznania musiała być niezła impreza
Dzięki za relację!!!
Comment
-
-
Marusia napisał(a)[
Dziękuję za pozdrowienia wysyłane do mnie smsami, tylko nie rozumiem, czemu Ahumba słał mi pozdro z Poznania musiała być niezła impreza [/B]Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment