Dla mnie Żywiecka Giełda wkończyła się właśnie przed chwilą. Udało mi się dotrzeć do domu Już nie mogę się doczekać następnej. A teraz biorę się za zaległości na forum, oczywiście jak tylko się wyśpię.
Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Żywiec napisał(a) Mija godzina za godziną, giełda powoli zbliża się do końca, czas zrobić pamiątkowe zdjęcie. Czy znacie te twarze???
Jasne, że znamy! To dzięki nim mamy najlepszy w b. Układzie Warszawskim PIWNY MAGAZYN KOLEKCJONERSKI "PIVARIA". Stoją od lewej: red.nacz. Krzysztof Żurawski (Szczecin), Dariusz Pankiewicz (Madryd), Krzysztof Wiktor (Kraków), Sebastian i Artur Różyńscy (Gliwice), Renata Górska (Gliwice), Kazimierz "Baca" Steczek (Sucha Beskidzka), Radek Kwiecień (Gliwice). Klęczą: Zbigniew Spunda (Szczecin) 0raz grzegorz May-Korneluk (Biała Podlaska).
Zdjęcie wykonał Grześ Zwierzyna. Oprócz niego brakuje jeszcze paru innych osób współtworzących czasopismo. Mam nadzieję, że w przyszłym roku PIVARIOWA rodzina zostanie uwieczniona w całości...
Żywiec napisał(a) Po trudach konkursu czas przekąsić giełdowe danie. Niech ktoś zgadnie co zajada ten znajomy gość, szkocki hagis czy polską kiełbasę z grilla??
Kiełbaskę po celtycku. Intensywnie zapijana piwem była zjadliwa. Niestety ten Pan z lewej spożywał ją na sucho i trochę tego żałował
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
zythum napisal/a (mamy Sławka i Slavoya w jednym, zmienia się to co jakiś czas i już jesteśmy trochę zdezorientowani tym bardziej, że nie mamy pewności czy Sławek jest uczestnikiem Forum).
Jest jeszcze jedna sprawa! Dziewczyna Sławkowi zabrania pica piwa. Ale dobrze że tylko jemu.
na liście prenumeratorów ww dziennika proszę mnie zapisać na jednej z pierwszych pozycji
Ja też chcę na niej być, znaczy sie na liście prenumeratorów tego numeru. Troszkie mnie dziwi że u NAS we Wrocławiu a tym bardziej u MNIE w Bolesławcu czyli na kompletnym zachodzie nie jest dostępny Dziennik Zachodni. Wasze zdrowie
Comment