Ja tez chce jechać a nie mogę
2002.06.15 - Żywiec, VII Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Skorzystaj z dobrodziejstwa urlopuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dzisiaj dostałem zaproszenie na giełdę. No więc będę, niestety tylko w dzień giełdy, bez noclegu - pracaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Originally posted by baks12
Łatwo sie mówi gorzej zrobić Musiałabym jeszcze dodatkowo zrezygnować z mojego najważniejszego hobby - jazda konna A w tej sprawie to nawet piwko nie wygra.
W Żywcu jest najnowocześniejszy (podobno bo tam nie bywam)ośrodek jeździecki "Bolix"
a gdyby się uprzeć to na koniu można wjechać do Żywieckiej piwiarnibez brody...
Comment
-
-
Giełda
Jak zawsze przed nadchodzącą giełdą można przeczytać informację kogo nie będzie i dlaczego, nie żebym był złośliwy ale czytanie takich informacji jest nudne, ja już w lipcu wiem że będę na giełdzie Żywieckiej w czerwcu następnego roku chyba że się "przychłodzę" lub nie będzie giełdy, nie chcę reklamować giełdy , giełda Żywiecka nie wymaga specjalnej reklamy, ale jeśli ktoś się deklaruje jako kolekcjoner lub fanatyk piwowarstwa w każdym tego słowa znaczeniu to powinien przynajmniej być na giełdzie w Żywcu, jest to najlepsza, profesjonalnie zorganizowana giełda w naszym kraju, także mam skromną prośbę- nie piszcie kogo nie będzie i dlaczego, każdy powód absencji jest mało istotny,przecież każdy ma jakieś obowiązki,a na własne oczy widziałem na giełdach Żywieckich ludzi którzy żeby się spotkać z innymi kolekcjonerami pokonali setki kilometrów- Węgrzy, Włosi, Litwini, Ukraińcy , a Czesi i Niemcy to normalka. W CZERWCU WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO ŻYWCA.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Darek, dziękuję Ci bardzo
Przy okazji chciałbym poinformować, że zaproszenia w ilości 875 sztuk zostały już wysłane a Ci, którzy ich nie otrzymali niech się nie przejmują bo zaproszenie nie jest konieczne aby wziąść udział w żywieckiej giełdzie. W przypadku gdy będą zwroty z poczty, bezzwłocznie roześlę je do zinteresowanych
Jeszcze raz serdecznie zapraszam do Żywca
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jeżeli moge zaproponować super miejsce do przkimania to proponuje stacje turystyczną "Widok" Bardzo miły właściciel, a warunki jak za tą cenę (30zł - 2 os.) naprawde OK. Byłem tam rok temu na weekend ze znajomymi naprawde miejsce w sam raz do przespania. Nie wiem dokładnie jak z tamtąd daleko do browaru, ale to się da sprawdzić.beermats_mezyk@op.pl
Comment
-
Comment