Chłopaki - a gdzie będą zajęcia w podgrupach?
2002.06.15 - Żywiec, VII Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
-
Ja tez, niestety, przyjadę najprawdopodobniej tylko na sobotę
W Bielsku będę ok. 14.30. Myślę, że do Żywca dotrę ok. 16 i będę już do dyspozycjiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Acha - czyli ad hoc!
Każdy z każdym jak w dobrej hipisowskiej komunie...
Comment
-
-
Chodzi mi o to, że chodzimy od stoliczka do stoliczka, czyli: każdy z każdym orgaznizuje się w niekrępujących układach i pije np. piwko
P.S. - Co wiesz o hipisowskich komunach?
Comment
-
-
pivaria napisał(a)
Chodzi mi o to, że chodzimy od stoliczka do stoliczka, czyli: każdy z każdym orgaznizuje się w niekrępujących układach i pije np. piwko
Grupa Szczecińska zostanie przejęta na dworcu PkP około godziny 3:30 i przywieziona do Stolika (w programie mamy coś dla duszy i cośdla ciała) Następni od godziny 5:00 zaczniemy odwozić imprezowiczów na miejsce giełdy Pasuje?bez brody...
Comment
-
-
pivaria napisal/a
A co do stoliczków - to w Tychach raczej one przychodziły
do nas, a nie odwrotnie.
SKPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Celcie - pytam Nie o to przy CZYM lecz o to GDZIE?
Acha - dojadę na miejsce z innymi chłopakami, krtórzy dosiądą się w Katowicach.
I jeszcze jedno: jedyne piwo jakie piję to ciemne
okocim karmi - dodatkowo będę z pacholęciem w wieku 13 lat - (na okładce ostatniej PIVARII nr 4 z M. Brandysem handlują zapamiętale) - czy mam przyjechać z własnym, czy może Żywiec dla mnie specjalną warkę uwarzy ciemnego bezalkoholowego karmi?
Więc gdzie polaku marco wexmiesz nas?
Comment
-
-
Wystarczy jak podwody zamówisz.
Tylko nas furmanką na turnie nie wywieź, cobyśmy z barankami nie zabradzili...
Porter odpada... tylko bezalkoholowe ciemne wchodzi w grę.
swoja drogą to doczekać sie nie mogę tego spotkania w Żywcu - to jedna z nielicznych przyjemności jakie człowieka w życiu (Żywcu) spotykają...
Comment
-
-
pivaria napisał(a)
przyjemności jakie człowieka w życiu (Żywcu) spotykają...
mamy tu wtedy TKB (Tydzień kultury Beskidzkiej,Festiwał Folkloru Ziem Górskich oraz Międzynarodowe spotkania Folklorystyczne)
To jest dopiero impreza i trwa 8 dni (jeden ze sponosorów jest wam wszystkim dobrze znany
bez brody...
Comment
-
Comment