A tekst z Dziennika Zachodniego w Żywcu z dnia 2002-06-21, ze zdjęciami (na trzecim z kolei nasz kolega), jest do zobaczenia pod adresem archiwum.naszemiasto.pl/artykul
2002.06.15 - Żywiec, VII Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Artykuły
Jeżeli ktoś chce jeszcze powspominać ostatnią, żywiecką giełdę, to zapraszam do przeczytania artykułu w lokalnym dwutygodniku "Nad Sołą i Koszarawą"
Comment
-
Artykuły
I jeszcze jeden artykuł (i przy okazji mała autoreklama). Temat:giełda, piwo, Zywiec itp.http://www.nsik.com.pl/archiwum/93/a2.htmlComment
-
Poczytałem poczytałem i istotnie. Pomysł na imprezę dwudniową nie jest zły tylko co na to browar(czytaj ci od wydawania pieniędzy)
bez brody...Comment
Related Topics
Collapse
-
Podkarpacki Klub Birofilów serdecznie zaprasza wszystkich na 11 Międzynarodową Rzeszowską Giełdę Birofiliów!Start2025-03-29Koniec2025-03-29AdresRzeszów, Krakowska 289, Podkarpacka Okręgowa Izba Inżynierów Budownictwa
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
-
-
-
Info za FB profilem Zagłębiowskich Birofilów :
XXV Jubileuszowa Giełda Birofiliów Żywiec 2023
Organizatorzy - Legendary Żywiec Pub&Restaurant oraz Zagłębiowscy Birofile...
-
-
-
Na terenie Tyskiego Browaru Książęcego 2 dniowe wiosenne spotkanie na 62 Międzynarodowej Giełdzie Birofiliów
-
2025-01-29, 18:28 -
-
19-20.05.2023 - Tychy, 58 Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Tyskie Browary Książęce, ul. Katowicka 9...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment