cosnek napisał(a) Z powodu fatalnych warunków pogodowych i innych niezależnych okoliczności zjawiłem się na giełdzie po godzinie 10. Byłem razem z żoną i dzieciakami. Stwierdziłem, że już jest po giełdzie. Co prawda udało mi się troszkę wafli zdobyć i na tym koniec.
Jedynie co mi utkwiło w pamięci to twarz jednego zmęczonego gościa w holu, który przy stoliku drzemał i był szczęśliwy, że to już koniec giełdy
O, to Cię chyba pamiętam. A ten drzemiący to chyba był Masumi bo wyglądał na zmęczonego. Ja zresztą też lekko przysypiałem.
Niestety.....pamięć zawodzi,nie wiem może i to Ty chciałeś okupacyjną etykiete z Będzina ode mnie,nie pamiętam-wielu ludzi pytało /tylko pytało/ o wiele etykiet-mało ludzi kupowało
winczer napisał(a) Niestety.....pamięć zawodzi,nie wiem może i to Ty chciałeś okupacyjną etykiete z Będzina ode mnie,nie pamiętam-wielu ludzi pytało /tylko pytało/ o wiele etykiet-mało ludzi kupowało
Ja kupiłem ten Będzin. Ale jeżeli żadngo nie sprzedałeś to pewnie dokonałem tej tranzakcji z kimś innym.
Udało się w końcu zeskanować kilka fotek z giełdy i nie tylko
Spotkanie w CK Browarze bezpośrednio po giełdzie w składzie:
Gosia, Iza, Łukasz - nie-forumowicze
Stary Kocur, Kiszot, Adam16 i ja
Jedyne piwa butelkowe jaki mieliśmy to piwa z Zabrza przywiezione przez Starego Kocura, Brackie przywiezione przez Marcopoloka i Czarna Fortuna przywieziona przez mnie.
Co do tych na zdjęciu to najpewniej piwa z Zabrza - Górnośląskie i Full.
Comment