A ja jako urodzony grzybiarz mogę je już odebrać z okna pociągu. Cyrkonia chyba musisz jakąś torbę na kółkach skombinować żebyś dała radę wsiąść do pociągu
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
No proszę!!!!
Jeszcze do końca nie wiadomo czy przyjadę, a koledzy już każą mi tu w bagażowym wagonie jechać
Ale spokojnie. Zabieram ze sobą Justkę - niech się w końcu nasza Forumowa koleżanka zaktywizuje.
Czyli : Warmińsko-Mazurska Filia Forum browar.biz być może zawita do Warszawy.
zythum napisał(a) A ja jako urodzony grzybiarz mogę je już odebrać z okna pociągu. Cyrkonia chyba musisz jakąś torbę na kółkach skombinować żebyś dała radę wsiąść do pociągu
Prosze o utworzenie listy, kto chce się załapać na wiadomy trunek.
W zamian oferuje wspaniałego ciemnego Zlatego Bazanta
Byłbym w siódmym niebie jakby znalazła się jeszcze osoba chętna na podobną wymiane tylko z piwkiem lwóweckim
Tak sobie myślę, że może by dla przybyszów spoza Wawy przygotować jakiś zestaw regionalny? Np. bateria Porterów Królewskich?
A propós porterów, jeśli ktoś może dostać w swojej okolicy portery witnickie, strzeleckie i krajańskie, to uniżenie błagam o przywiezienie paru butelczyn.
W zamian oferuje wspaniałego ciemnego Zlatego Bazanta
Byłbym w siódmym niebie jakby znalazła się jeszcze osoba chętna na podobną wymiane tylko z piwkiem lwóweckim
Niestety w 2020 roku VIII Gdańska Giełda Birofili nie odbędzie się z przyczyn technicznych dotyczących remontu i zmiany części gastronomicznej Browaru Piwna .
Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja...
Comment