ADRIANZAL napisał(a) ..a jak tam goście z wielkopolski,rzeszów,żywiec,śląsk..
Będą , będą , wszak to Stolyca , o frekwencje kolekcjonerów nawet z odległych miast nie musisz się martwić.
[Caps Lock] nalezy wyłączyć , ale czasem wypadałoby znaleźć na klawiaturze [Shift] .
ADRIANZAL napisał(a) ... postaram się pisać stosując shit,przepraszam shift,he he.
I tak trzymać ! .
A dla odprężenia
Na każdej giełdzie zjawia sie tylu kolekcjonerów , że reprezentowana jest cała Polska. Ponieważ Warszawa to Stolyca , więc prawdopodobnie
będzie ktoś z bliskiej zagranicy -> Litwa , Białoruś .
may napisał(a) A ja zapytam odwrotnie : dlaczego przeprowadzka jest akurat wtedy, kiedy wszyscy będą się "piwoszyć"( co za brzydkie określenie!!) na giełdzie.
Odpowiedz sobie sam. zwłaszcza jeśli sobie odpowiesz na pytanie dlaczego .........była wtedy, gdy większość w tym i Cyrkonia piwoszowała w Jezierzanach
Ogólnie potrzebuję więcej czasu na sformuławanie jakiejś sensowanej odpowiedzi ......
Dobra, jeśli chociaż częściowo wyliżę się z sińców to przyjadę.
W końcu Warszawa to rzut beretem od Olsztyna.
Widzisz Cyrkonio - piwo dobre na wszystko nawet jako okład na sińce.Pomorzemy Tobie dojść do siebie po przeprowadzce.Z doświadczenia wiem, że na kazdej przeprowadzce najwięcej tracą meble -moje są w stanie opłakanym
Gdybyś nie mógł sam dać sobie rady to ja chętnie pomogę
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Comment