2003.05.24 - Tychy, Tyska Giełda Birofilów
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
Mam nadzieję że nie bedzie problemów z noclegami w Technikum Piwowarskim. Czy trzeba zaklepać miejscówę ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Jak to dobrze, że poczta także w sobotę pracuje , bo dziś w mojej skrytce było zaproszenie też dla mnie.
Cooper napisał
[..]z noclegami w Technikum Piwowarskim. Czy trzeba zaklepać miejscówę ?piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
zaproszenia na giełdę
Mam taką osobistą prośbę do Forumowiczów....
Proszę nie piszcie już w sprawie zaproszeń na giełdę , bo wszystkie zostały już rozesłane.Przypominam jeszcze raz , że wstęp na giełdę jest wolny i nie trzeba mieć zaproszenia , więc zapraszam wszystkich !!
Zaproszenie nie jest też potrzebne , by wziąć udział w wycieczce po browarze ( patrz wcześniejsze posty ).
Osoby, które są chętne otrzymać zaproszenie , bedą mogły się zapisać na listę przyszłoroczną u organizatora giełdy.
no to chyba tyle
Comment
-
-
Odp: zaproszenia na giełdę
AŃĆKA napisał(a)
Przypominam jeszcze raz , że wstęp na giełdę jest wolny i nie trzeba mieć zaproszenia , więc zapraszam wszystkich !!Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Dzisiaj zaproszenie doszło ! A właściwie doręczył je donosiciel (czyt. listonosz). Ładniutkie, błyszczące Już grzeję silniki
Dzięki Ańćka & Marek!!! WaszeŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Comment
-
-
My również odebraliśmy zaproszenia, za które bardzo dziękujemy. Będziemy na 100%.
Comment
-
-
Ja będę. Ale jak patrzę na rozkład jazdy to włos mi się jeży na głowie , W tym roku kolej "ZAOFEROWAŁA" mi połączenia: wyjazd 19:48 przyjazd 6:05 (czas podróży 10:17, 3 przesiadki), albo wyjazd 6:32 przyjazd 15:25 (czas podróży 8:53, 2 przesiadki) Czy ktoś ma gorzej?
Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Comment
-
-
jako (również) pełnoprawny posiadacz zaproszenia na giełdę (dzięki)
oraz biletu na poranny piątkowy express do Tychów niniejszym informuję, że w pokoju który zarezerwowałem w hotelu przy lodowisku i mam nocować wraz ze Świstakokangurem oraz sopistą jest jeszcze jedno wolne miejsce.
może ktoś jest zainteresowany.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment