Ahumba napisał(a) czy ktoś będzie w Tychach w piątek ok. 12.00?
mój pociąg przyjeżdża o tej porze i mogę rozpocząć spotkania przedgiełdowe na terenie Tychów
Ja będę o 15:00
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Pól roku temu , przed październikową giełdą, było spotkanie piwoszy w knajpce o nazwie bodajże "Roxana" ( wewnętrzny narożnik w centrum), ad hoc zorganizowne przez tyski KUFELEK.
ppns napisał(a) Pól roku temu , przed październikową giełdą, było spotkanie piwoszy w knajpce o nazwie bodajże "Roxana" ( wewnętrzny narożnik w centrum), ad hoc zorganizowne przez tyski KUFELEK.
Ale lokal wg.mnie był okropny , dobrze ,że teraz giełda jest na lodowisku , a w tych rejonach wybór lokali jest ciekawszy......
mój pociąg przyjeżdża o tej porze i mogę rozpocząć spotkania przedgiełdowe na terenie Tychów
A moze ktoś będzie w Katowicach na PKP około 6:00, lub w Tychach o 7:00.
A teraz informacja dla tych , którzy do Tychów przyjadą już w piątek , no i dla miejscowych także .
Zapraszamy wszystkich giełdowiczów do knajpki "U FILIPA" na ul.Paprocańskiej 59 w Tychach.Będzie sie tam można napić piwka ( 3,30 zł )i nie tylko . Zarezerwowaliśmy całe pietro lokalu ( jak miejsca braknie to się przeniesiemy też i na parter )od godziny 19-tej .
Wiem , że będzie sporo osób, m.in.z klubu Kufelek , no i liczę oczywiscie na Forumowiczów !! No to takie spotkanie przedgiełdowe przy
Na mapce widać lodowisko (miejsce giełdy) , obok hotel PRIMA , gdzie proponowałam nocleg , a ta duża zielona kropa , to knajpa "U FILIPA" , gdzie jest "imprezka" w piątek
Dojazd do knajpy taki sam jak na giełdę (patrz wcześniejsze posty) , a dojść z lodowiska lub z hotelu bardzo prosto - trzeba tylko ominąć przeszkode w postaci torów kolejowych - przejść przez wiadukt , do ronda i w lewo , przed knajpą charakterystyczny budynek firmy ubezpieczeniowej ALIANZ . Knajpka w głębi uliczki żwirowej , widoczna z daleka . Jeszcze raz zapraszamy wszystkich na
Comment