Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce, Rastal Polska,Pub pod Browarem oraz ŚLĄSKI KLUB BIROFILÓW. rezerwacja stołów na e mail brandysmarek@onet.pl
2024.10.18-19 - Tychy - 61 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
2024.10.18-19 - Tychy - 61 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
- Wydarzenie
-
FB wydarzenia
Last edited by ART; 2024-09-21, 19:36.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Tagi: brak
-
👍 1
-
Byłem praktycznie tylko wczoraj. Ludzi jak zwykle sporo. W cenie wejściówki była szklanka śląskiego klubu i żeton na piwo. Co się działo na giełdzie niewiele mogę napisać bo 3/4 czasu spędziłem na wybieraniu z dużego kartonu starych podstawek Stelli. Do zbioru wejdzie mi 85 sztuk.. Zdjecia Made in Crak-PudlikLast edited by Ahumba; 2024-10-20, 12:43.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
👍 2
-
-
2 PhotosWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziJesteś zainteresowany takim szkłem?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment